Dacă m-atinge, i-o tai

Dacă m-atinge, i-o tai
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Când nu mai ai cu ce să-ţi faci emisiunea, aduni trei femei la bârfă şi... s-a rezolvat. Vica Blochina, Oana Radu şi Corina Drăgulescu, trei femei obişnuite cu camerele de luat vederi, şi-au dat întâlnire la restaurant, ca să mai "stea şi ele de vorbă", aşa ca fetele. Şi, cum discuţia în faţa camerelor nu putea fi decât una plină de picanterii, s-a vorbit despre bărbaţii cu bani, despre bătaia pe care Marian Drăgulescu, soţul Corinei, i-a aplicat-o fostei neveste, dorinţa Vicăi de a-şi găsi iubit, etc.

"Îţi aduc eu craioveni drăguţi şi bogaţi, fix pe gustul tău. Nu contează numărul vârstei, ci numărul... banilor. Mă întreba cineva ce fac doi gimnaşti în pat.. cum ce? Gimnastică! De întreţinere a... relaţiei", i-a spus Oana Radu Vicăi. Ehee, uite cine ştie cum merg treburile în viaţă. Noroc că nu e superficială, să vrea ca un bărbat să arate bine sau să fie inteligent. Se mulţumeşte cu puţin. Drăguţ şi bogat să fie, restul se face împreună.

* Curioasă cum l-a agăţat Corina pe Drăgulescu, ca să ştie şi ea cum se face, Vica Blochina a luat-o la descusut pe nevasta gimnastului. "Am vrut să ii cunosc personalitatea şi ceva îmi spunea că el e alesul. I-am scris că îi admir munca, că îmi place să călătoresc şi că nu am planuri de sărbători. Dacă nu ieşea, asta e. A fost ca la loto, nu aveam răbdare şi timp. A vrut să vină să mă ia, dar i-am spus ca am maşină şi că mă descurc. Eram piesă şi îl aşteptam în intersecţie, dacă nu venea, aia era". Na, nu numai cocalarii agaţă pe internet. Dar bomboana de pe tort a discuţiei a fost sexul din autobuz dintre soţii Drăgulescu. Aşa, de dragul adrenalinei, că erau toţi acolo. Nu de alta, dar comod nu prea avea cum să fie. Mai ales dacă era vară şi mai erau şi câţiva nespălaţi prin mijlocul de transport. Oricum ar fi, Drăgulescu sigur nu o bate pe Corina. "Dacă dă în mine, îl omor eu pe el, nu el pe mine. Îl omor în somn, i-am zis. Dacă mă atinge, se trezeşte cu ea tăiată". Doctorul Ciomu e mic copil...        

Citit 1587 ori Ultima modificare Joi, 28 Aprilie 2016 17:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.