Sâmbăta fantomelor de tot râsu´, la TEATRUL MUZICAL din Galați

Sâmbăta fantomelor de tot râsu´, la TEATRUL MUZICAL din Galați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sâmbătă, 27 februarie, de la ora 18,00, pe scena Teatrului “N. Leonard” vor bântui fantomele! Dar nu e nimic de groază, ci doar comedia “Curs de fantomodele” (foto) - spectacol de revistă pe textele lui Petronel Vizitiu. Spectacolul este regizat de un maestru al comicului de scenă, îndrăgitul actor Paul Buţa (care şi joacă în spectacol!). Dirijor este Nicolae Mantu.

Gălăţeanul Petronel Vizitiu şi-a publicat „poantele” din textul spectacolului, verificându-le astfel la publicul cititor, multă vreme, în paginile de umor ale suplimentului „Vieţii libere” - „Buzunar”.

Coregrafia este realizată de Edi Stancu, un coregraf care a lucrat cu televiziuni cunoscute din România, precum Pro TV sau Antena 1. Scenografa îi aparţine unui artist constănţean, premiat şi în festivalul de comedie de la Galaţi, Lăcrămioara Dumitraşcu, cunoscută şi pentru alte decoruri grozave, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” şi la alte teatre din ţară. Nu în cele din urmă, echipa care joacă alătură nume apreciate, precum: Geanina Sion, Viorica Mărăndici, Mitică Belciugan, Radu Horghidan, Izabela Oancea şi Paul Buţa. Solişti: Luminiţa Vologa, Cristina Vasopol, Mariana Pisică, Ionuţ Negrişanu, Mihail Anton. Evoluează orchestra de revistă şi baletul teatrului.

Teatrul Muzical din Galați caută COLABORATORI. CLICK AICI PENTRU DETALII

Citit 1490 ori Ultima modificare Vineri, 26 Februarie 2016 13:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.