"De 1 decembrie, zâmbeşte!"

"De 1 decembrie, zâmbeşte!"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, Asociaţia Generaţiei de Azi a desfăşurat şi la Galaţi a IV-a ediţie a proiectului internaţional “De 1 Decembrie, zâmbeşte!”, cu scopul de a reda tuturor concetăţenilor încrederea şi bucuria de a fi români, de a le reaminti despre importanţa Unirii şi sacrificiile făcute de compatrioţi în decursul istoriei pentru a ne ţine uniţi şi puternici. În Galaşi, acest proiect care s-a desfăşurat concomitent în 15 oraşe şi in Olanda, a fost realizat în colaborare cu Consiliul Judeţean al Elevilor. Gălăţenii au fost aşteptaţi să se fotografieze cu tricolorul românesc în zona la Elice şi la Păpădie.

„«De 1 Decembrie, Zâmbeşte!», este proiectul prin care încercăm să îi facem pe români să se redescopere, să se îndrepte puţin către origini. Este foarte important ca aceştia să redevină români în ţara lor! Dorim ca tinerii să fie promotorii acestor gânduri pozitive, iar toți românii să-şi exprime în public bucuria Marii Uniri, zâmbind”, declarat Cristian Tănase, Preşedintele Asociaţiei Generaţiei de Azi, înainte de eveniment.

Ediţiile precedente au fost un real succes, realizându-se peste 5.000 de fotografii, susţin organizatorii. Noutatea acestei ediţii a fost "Mesajul pentru românul de azi": “Nu folosi ţara ca scuză să nu faci nimic! Acesta este motto-ul care mă ambiţionează să fac tot ceea ce mi-am propus. De 1 decembrie la Galaţi, nu numai că zâmbim, ci şi punem oraşul la cale”, a declarat Alexandra Ivaşc, coordonatoarea proiectului din Galaţi.

Fotografiile realizate în cadrul acestei acţiuni vor putea fi descărcate în mod gratuit de pe pagina de facebook a Asociaţiei Generaţiei de Azi.

Citit 1116 ori Ultima modificare Vineri, 02 Decembrie 2016 13:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.