Spectacolul "Scufiţa Roşie" la Teatrul de Păpuşi

Spectacolul "Scufiţa Roşie" la Teatrul de Păpuşi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, 8 ianuarie, de la ora 10,30, puteţi urmări la Teatrul de Păpuşi „Gulliver”, clasica poveste „Scufiţa Roşie”, adaptare după Charles Perrault. 

Povestea “Scufiţa Roşie”, publicată pentru prima dată de Charles Perrault, iar la aproape 50 de ani mai târziu de către Fraţii Grimm, este una dintre cele mai montate poveşti pe scenele teatrelor de păpuşi şi animaţie pentru copii.

La Teatrul Gulliver, firul poveştii este unul inedit şi interactiv. Există un personaj-prezentator care încearcă să intre în graţiile copiilor, dar o paiaţă îl întrerupe tot timpul. Copii sunt cei care decid cine va spune povestea în final, iar prezentatorul poartă un permanent dialog cu sala. 

Păpuşile foarte frumoase, mânuite cu măiestrie de actorii Marian Sterian, Ramona Păuc, Elena Marin şi Eduard Şişu, fondul muzical foarte dinamic şi variat, precum şi umorul replicilor şi al situaţiilor, ambele imaginate de regizorul Daniel Stanciu, fac din această poveste clasică un spectacol deosebit de atractiv. Scenografia este realizată de Daria Gănescu şi Daniel Stanciu, iar coloana sonoră îi aparţine tot lui Daniel Stanciu.

Preţul unui bilet este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Citit 2201 ori Ultima modificare Joi, 05 Ianuarie 2017 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.