PNL susține performanța în administrație!

PNL susține performanța în administrație!
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
PNL Galați a stabilit candidații pentru localitățile Tecuci și Berești. Pentru alegerile locale din acest an, filiala gălățeană a liberalilor îi propune pe actualii primari în funcție ai celor două localități, Lucian Costin, respectiv Mihai Bejan. 
 
Președintele PNL Galați, deputatul George Stângă, a declarat că Tecuciul poate să își continue dezvoltarea începută în 2020 cu administrația potrivită.
„Ultimii 4 ani au arătat tecucenilor că se poate ca și orașul lor să se dezvolte, că poate oferi un trai mai bun. Cu administrația potrivită, Tecuciul poate să își continue dezvoltarea începută în 2020. Pe 9 iunie decizia e simplă pentru tecuceni: continuă pe drumul cel bun, cu o administrație liberală în Tecuci, sau aleg stagnarea și subdezvoltarea promovată de celelalte partide", a spus liderul PNL Galați despre Lucian Costin, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Tecuci.
 
De asemenea, președintele PNL Galați a subliniat că Mihai Bejan, candidatul la primăria orașului Berești, reprezintă garanția dezvoltării comunității. 
„Atunci când l-am propus prima oară pe Mihai Bejan pentru a fi candidatul PNL pentru Primăria Berești, toți mi-au spus că îmi asum un mare risc. Cum să susțin un tânăr de aproape 30 de ani la funcția de primar? Nimeni nu credea că Mihai ar putea să facă față acestei provocări. Însă, am avut încredere în el, în capacitatea sa, în forța sa de muncă, iar acum este unul dintre cei mai performanți primari din județul Galați", a precizat George Stângă.
 
(P)
Citit 563 ori Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2024 14:44