Gălăţeanca Yasmina Nechita a dovedit că e făcută pentru dans, pe scena „Românii au talent” (VIDEO)

Gălăţeanca Yasmina Nechita a dovedit că e făcută pentru dans, pe scena „Românii au talent” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Poate cel mai cuminte, dar, în acelaşi timp şi elaborat moment de belly dance – împletindu-l cu alte stiluri de dans – a adus vineri noaptea, pe scena „Românii au talent” gălăţeanca Yasmina Nechita. În vârstă de 15 ani, adolescenta face şi balet într-o trupă şi îşi întreţine familia cu talentul ei, dansând la evenimente. S-ar bucura mult dacă lumea ar percepe belly dance drept ceea ce este: o artă orientală veche de 5.000 de ani, asociată cu ritualuri ale fertilităţii şi bucuria de a trăi.

Conform Pro Tv, de la vârsta de doar patru ani, Yasmina a fost atrasă în lumea dansului. Moşteneşte talentul de la mama ei. Înainte de a urca pe scenă, a mărturisit că dansează evenimente, iar cu banii câştigaţi îşi ajută mama, dar investeşte şi în costume: „Ai mei sunt despărţiţi. Mama se descurcă singură cu mine şi cu fratele meu. Pune unghii cu gel şi din asta ne creşte. Şi am zis că e nevoie să merg şi eu la evenimente şi să antrenez alţi copii ca să pot ajuta şi eu. De două luni mă antrenez într-una pentru «Românii au talent». Eu mi-am dorit de când eram mică să ajung aici şi abia aştept să urc pe scenă să îmi prezint momentul”, a spus Yasmina.

Conștientă că venind la „Românii au talent” doar cu belly dance, șansele ei de admitere ar fi fost slabe din cauza vârstei tinere, Yasmina a optat pentru un mix de stiluri, combinând belly dance-ul cu popping şi nu numai. Reacţiile juriului au fost laudative.

„Cam talentată Yasmina, aș zice. În primul rând, trece muzica prin tine și nu, așa, oricum. Lasă urme! Foarte frumos! Ai ascultat muzica și ai urmărit-o. Ca să nu mai spun că mișcările au o cursivitate cu totul aparte. În plus, ai contopit multe genuri ai făcut un fusion care m-a dus cu gândul şi la breakdance şi la street dance, dar şi la belly dance. Tot ce cred că ți se potrivea ai pus în această execuție pe care ne-ai arătat-o astăzi și care a ieșit minunat”, a spus Andi Moisescu.

„Ador oamenii care nu vin şi execută un dans pentru că au învăţat o coregrafie! Îmi plac oamenii care vin şi dansează pentru că le place să danseze. Ai dansat cu simţ muzical şi asta mi-a plăcut”, a mărturisit Andra.

Dragoş Bucur a promis că va spune şi ce i-a plăcut, şi ce nu: „Pare că ești făcută pentru dans! Ce nu mi-a plăcut – şi nu ştiu dacă e exprimarea potrivită: cred că dacă ai veni cu dansul acesta peste patru-cinci ani era perfect. Acum, probabil că tatăl din mine mă ţinea aşa: «Parcă e prea îndrăzneţ pentru 15 ani!». E tatăl care îşi vede fiica pe scenă şi zice n-ar trebui să facă asta. Dar mi-a plăcut şi eşti foarte talentată. Vei merge pe drumul acesta şi vei ajunge departe”, a spus Dragoș Bucur.

Andra l-a întrerupt subliniind că dansul a fost mai cuminte, cel mai decent, dans oriental, Yasmina nefiind îmbrăcată provocator.

Cu patru „Da”-uri gălăţeanca s-a calificat în etapa următoare a competiţiei „Românii au talent”.

Citit 2449 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Mai 2024 09:46

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro