Theo Rose, Paște la țară alături de Sasha și Anghel

Theo Rose, Paște la țară alături de Sasha și Anghel
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Filmările pentru serialul "Clanul" de la Pro TV i-au adus lui Theo Rose nu doar o experiență fabuloasă, ci și o poveste de dragoste. Artista s-a îndrăgostit de Anghel Damian, producătorul creativ al serialului, cei doi devenind între timp și părinții unui băiețel, Sasha Ioan.

Deși personajul său din "Clanul" a avut un sfârșit tragic, apariția în serialul de la Pro TV este abia începutul pentru Theo Rose, căci artista a prins gustul actoriei. Cu siguranță, vor fi și alte proiecte pe partea aceasta, însă, până atunci, Theo Rose se pregătește de un nou sezon al emisiunii "Vocea României”, dar și de primul Paște alături de fiul său, Sasha Ioan, și de cel care îi va deveni soț cu acte-n regulă cât de curând, Anghel Damian.

Într-un interviu pentru Tvmania.ro, artista a dezvăluit câte ceva despre finalul proiectului "Clanul" și ce a simțit când personajul său, "Vera", a părăsit serialul. "Prima dată mi s-a părut interesant, gândindu-mă la acțiunea serialului și la faptul că acest sfârșit ar fi stârnit în oameni o emoție. Practic, acesta este scopul unui astfel de proiect: să stârnească în oameni tot felul de trăiri. Or, știam clar că moartea Verei, pentru cei ce ne urmăresc, va avea un mare impact. După care, cu cât mă apropiam mai tare de momentul în care Vera dispărea din serial, am început să regret și să-mi dau seama cât de repede a trecut timpul și câte lucruri s-au întâmplat în perioada aceasta. M-am atașat de oameni, de proiect și mi-ar fi plăcut, totuși, să continui", a punctat Theo Rose.

Artista, care se pregătește pentru un nou sezon de "Vocea României", unde nu este exclus să împartă scaunul cu Tudor Chirilă, are în continuare și alte proiecte, dintre care cel mai important este cel de... mămică! "Copilul nostru este cuminte și este foarte plăcut să petrecem timp cu el. Ne distrăm și ne bucurăm de fiecare gest pe care îl face, pentru că, în perioada asta, de la o săptămână la alta, multe lucruri se schimbă. Suntem bine și fericiți", a punctat artista.

Paștele, cu siguranță, va fi un moment special pentru cei trei, prima sărbătoare în această formulă. "Paștele, cu siguranță, îl vom petrece în familie, cel mai probabil la țară, la părinții mei, pentru că este o tradiție. La țară, sărbătorile au alt farmec, așa că încercăm să nu ratăm niciodată și nici să-i luăm lui Sasha bucuria de a trăi sărbătorile în acest fel", a explicat Theo Rose, care a ținut să-și asigure fanii că pe timpul verii nu va lipsi din peisaj prea mult. "Vara aceasta suntem prinși cu proiectele, atât eu, cât și Anghel. Vom pleca scurt, atât cât ne va permite timpul, în city-breakuri, alături de copil și bunici. Încercăm să profităm de timpul liber, să facem lucruri pentru noi și să ne găsim mici distracții intre activități".

(articol realizat din surse online)

Citit 890 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Mai 2024 00:31

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro