Spiridușii de la Școala 33 ne-au vizitat la redacție

Spiridușii de la Școala 33 ne-au vizitat la redacție
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 33 au venit miercuri, 24 aprilie, în vizită la redacția ziarului "Viața liberă". Elevii claselor a II-a și cei de la pregătitoare au fost însoțiți de cadrele didactice, profesoarele pentru învățământ primar Bariț Costinela și Ștefan Livioara.

De această dată, micuții nu au mai venit să ne colinde, așa cum au făcut-o în luna decembrie, când ne-au încântat cu mesaje de sărbători, ci au vrut să afle ce înseamnă să fii ziarist. Cuminți și curioși să afle cât mai multe despre cum se face un ziar, elevii Școlii Nr. 33 au pus întrebări și au vizitat sediul ziarului.

"Este foarte frumos aici. Sigur o să mă fac ziarist, când o să cresc. Este frumos pentru că sunt multe calculatoare și pentru că poți să lucrezi la ele. Mie îmi place și să fac poze, așa că o să anunț familia că m-am făcut ziarist", ne-a zis un băiat isteț de clasa a II-a.

Și pentru că se apropie Paștele, micuții ne-au decorat redacția cu panouri reprezentând figurine specifice sărbătorilor. "Am lucrat cu doamna de religie și le-am adus aici", ne-a povestit mândră o școlăriță.

Pentru că ne-au obișnuit să ne cânte, în încheierea vizitei, micuții au reprodus câteva versuri din repertoriul orelor de muzică.

Elevii ne-au promis că vor reveni la noi ori de câte ori vor face lucruri ingenioase cu care să ne bucure.

Citit 844 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 18:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro