Gălățeancă - locul 1 în Azerbaidjan

Gălățeancă - locul 1 în Azerbaidjan
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

VOLEI. O gălățeancă a cucerit titlul de campioană în Azerbaidjan! Ana Maria Berdilă a evoluat pentru un sezon în campionatul acestei țări şi nu a făcut-o oricum, ci la parametri maximi. Cu noua sa echipă, Ana Maria a dominat campionatul, aducând titlul în vistieria clubului Azzerail Baku. Echipa a fost condusă de un antrenor din țara Semilunei. Ana se află la al treilea titlu, după cele obţinute cu CSU Metal Galați și Alba Blaj.

CAIAC-CANOE. Lacul Bascov a găzduit prima regată din concursurile primăverii la caiac-canoe - "Cupa României" pentru seniori. La concurs au participat, cu dispensă, şi juniorii gălățeni din loturile naționale. Iată cum s-au clasat aceștia: Ioana Sandu (CSM Dunărea - antrenor Mihai Munteanu) - 4 locuri 3 la canoe; Dragoș Zimbilschi (CS Școlar) - 5 și 6 la canoe; Sebastian Codrescu (CSS) - locul 6 la caiac (antrenori Adrian și Adina Maftei).

HANDBAL. S-a încheiat prima ediție a Festivalului de minihandbal "Antares", găzduit de orașul Huși, unde a participat și echipa CSM Galați (antrenori Iulia Ilie și Gabriel Elisei). Gălăţencele au disputat şase meciuri și au avut o evoluție foarte bună. La competiţiile echipelor formate din copii de 6-11 ani se joacă fără scor.

Lotul CSM Galaţi: Anisia Gobiajă, Alesia Lupică, Irina Georgiu, Andra Caragea, Maria Ștefan, Natalia Vlismas, Maria Dragu, Giulia Cornea, Maria Ionescu, Erika Cujbă, Filoteia Bălan, Karina Bordea, Andreea Păun, Diana Gherase, Sofia Tamvuia și Izabela Alexe.

Gabriel Elisei, antrenor CSM Galați: "A fost o competiție superbă. Fetițele noastre au demonstrat că iubesc acest sport și au calitățile necesare pentru a face carieră în handbal."

Citit 567 ori Ultima modificare Luni, 29 Aprilie 2024 17:39

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro