Clubul Meikyo, 15 medalii la "Naționale"

Clubul Meikyo, 15 medalii la "Naționale"
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Timp de trei zile, în Capitală  s-a desfășurat cea de-a 33-a ediție a Campionatului Național de karate tradițional pentru cadeți, juniori, tineret și seniori. La această competiție au participat 215 sportivi din 31 de cluburi, între care și cei de la CS Meikyo Galați. Gălățenii au participat la competiție cu opt sportivi, la categoriile de vârstă cadeți, juniori și tineret, reușind să cucerească 15 medalii, după cum urmează: 6 medalii de aur, 2 de argint și 7 de bronz, cărora li s-au adăugat două locuri 4.

Iată-i pe performeri, pe categorii de vârstă.

La cadeți, Daria Chiriac - locul 3 în proba de kumite individual feminin, locul 3 la kata echipe și tot locul 3 la proba de enbu mixt; Ana-Maria Cucu - locul 3 la kata echipe feminin și locul 4 la enbu mixt; Irene Stanciu - locul 3 la kata echipe feminin; George Buruiană - locul 1 în proba de enbu mixt, locul 1 la kata echipe masculin și locul 3 în proba de kata individual; David Andone - locul 3 la proba de enbu mixt; Anghel David - locul 4 la enbu mixt.

La juniori, Andrei Cucu - locul 1 la enbu mixt și locul 1 la kata echipe masculin.

La tineret, Răzvan Postelnicu - locul 1 la kata individual masculin, locul 1 la kata echipe masculin, locul 2 la proba de fuku-go masculin și locul 2 la kumite individual.

Sportivii CS Meikyo Galați au fost însoțiți de antrenoarea Dana Stamate Farkaș.

Citit 1312 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Mai 2024 20:58

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro