"Poveste de pluș", pentru cei mai mici spectatori

"Poveste de pluș", pentru cei mai mici spectatori
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Duminică, 28 aprilie, începând de la ora 10.30, gălățenii sunt așteptați, cu mic, cu mare, la Teatrul pentru Copii și Tineret "Gulliver", unde este programat spectacolul "Poveste de pluș", de Nicoleta Miru-Cosma şi Cosmin Cosma.

Poveștile sunt esențiale pentru dezvoltarea celor mici, iar prin intermediul lor descoperim o minunată lume a imaginației și a jocului. "Poveste de pluș" este un spectacol non-verbal adresat în mod special educației timpurii. Universul vizual dinamic și plin de culoare se împletește cu cel sonor, ritmat și voios, amândouă având drept scop conturarea relației dintre copil și prima sa jucărie, care reprezintă, de altfel, și primul lui prieten.

În spectacolul Teatrului "Gulliver", Ursică și Rilă, două animăluțe de pluș primite cadou de Crăciun, o ajută pe deținătoarea lor, o fetiță cam alintată, să învețe ce sunt empatia, iubirea, acceptarea și iertarea, prin diferite situații la care iau parte împreună. Lor li se alătură broscuța Oachi, respinsă la început, dar care, într-un final, se dovedește a fi unul dintre cei mai buni prieteni ai fetiței.

Spectacolul își propune să îi învețe pe cei mici înțelegerea și rezolvarea problemelor, precum și primii pași în lume, în relația cu ceilalți. Conceptul spectacolului și regia sunt semnate de Nicoleta Miru-Cosma și Cosmin Cosma. În distribuţie: Andrei Cristea, Nicoleta Miru-Cosma şi Cosmin Cosma.

Actorii teatrului gălăţean le promit celor mici, dar și părinților și bunicilor acestora momente magice la piesa de duminică dimineaţă.

Citit 1148 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 07:10

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro