Combinatul recrutează studenți de la facultățile tehnice

Combinatul recrutează studenți de la facultățile tehnice
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Academia Greensteel din cadrul Combinatului Siderurgic Liberty Galați deschide, în luna aprilie, înscrierile pentru "Școala de vară", principalul program de internship demarat de companie.

Aflat la a 13-a ediție, programul își propune să recruteze până la 40 de studenți și absolvenți, care vor face practică în companie în perioada 10 iulie - 18 septembrie, se precizează într-un comunicat de presă al companiei. "Desfășurată anul acesta sub umbrela Change Makers, Școala de vară se adresează tinerilor care vor să se implice în transformarea sustenabilă a companiei, să facă un prim pas în carieră și să învețe despre industria oțelului. Lansată în 2012, Școala de vară a oferit până în prezent oportunități de învățare practică unui număr de peste 500 de studenți. Peste 160 dintre aceștia au devenit angajați la Liberty Galați", se arată în comunicat.

La rândul său, directorul general al combinatului siderurgic, Radu Ionescu, a precizat că "avem nevoie de oameni, inovație și investiții pentru ca producția de oțel de la Liberty Galați să devină neutră în emisii de carbon până în 2030". "Oamenii sunt esențiali în acest proces, de aceea investim în prezentul și viitorul acestora, prin programe ca Școala de vară și Academia Greensteel. (...) Invităm specialiștii și tinerii pasionați de sustenabilitate să ne ajute să găsim soluții inovative de eficientizare și reducere a emisiilor de carbon, prin acest program care oferă două luni de experiențe reale într-o companie de importanță strategică pentru comunitatea din Galați și pentru economia României", a arătat Radu Ionescu.

"În luna aprilie 2024, compania recrutează studenți și proaspăt absolvenți pentru poziții și specializări în inginerie electrică, inginerie metalurgică, inginerie mecanică, automatică, electrică, vânzări și marketing. Tinerii vor avea ocazia să se implice în operațiunile companiei, să învețe despre industria oțelului și despre planurile de transformare Greensteel de la Liberty Galați", se precizează în comunicatul de presă.

Candidații pot accesa specializările disponibile pe pagina de web a companiei, până pe 30 aprilie 2024.

Citit 3512 ori Ultima modificare Vineri, 12 Aprilie 2024 15:06

2 comentarii

  • postat de Das
    Luni, 15 Aprilie 2024 21:00
    89.137.139.***
    Combiatul trebuie sa inceapa sa produca si sa nu se inchida pentru ca vor urma contractele serioase dupa ce se termina razboiul din Ucraina ! E nevoie de tabla in toate zonele de activitate. Combinatul nu trebuie sa se inchida altfel va fi un dezastru mai mare decat moartea unui intreg oras.
    0
    2
  • postat de Propaganda
    Sâmbătă, 13 Aprilie 2024 20:51
    86.120.250.***
    Lui nenea Radu îi bubuie mintea a emisii zero de carbon. Terminați cu propaganda și nu vă mai bucurați la mărunțișuri gen 100000 t tabla produsă., producția pe o lună pe care o obținem în 2 luni acum. Măriți salariile muncitorilor nu vine nimeni de viitor să se angajeze, iar cei încă valoroși pleacă
    2
    15

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro