SIE face angajări. IATĂ despre ce LOCURI DE MUNCĂ este vorba

Scris de  Sâmbătă, 11 Martie 2017 00:00
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
SIE face angajări. IATĂ despre ce LOCURI DE MUNCĂ este vorba Sursa foto: Internet


Dosarele se pot depune electronic, luna viitoare


Serviciul de Informaţii Externe (SIE) angajează ofiţeri operativi şi specialişti IT. Sunt disponibile, în total, 85 de posturi, iar dosarele se pot depune luna viitoare.

Procesul de selecţie pentru 40 de ofiţeri operativi, 15 ofiţeri specialişti limbi străine şi 30 de ofiţeri specialişti IT începe pe 2 aprilie, iar dosarele se pot depune electronic până pe 30 aprilie.

Candidaţii eligibili vor participa, în Bucureşti, la interviuri şi diferite etape de evaluare - psihologică, profesională/aptitudinală, medicală, de testare a cunoştinţelor de cultură generală şi a limbii străine cunoscute, se arată într-un anunţ postat pe site-ul SIE.

Citit 8789 ori Ultima modificare Duminică, 12 Martie 2017 15:59

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.