Parcarea privată de lângă ING – pericol public

Parcarea privată de lângă ING – pericol public
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Să-ţi spargi baia de ulei este un coşmar. Să-ţi spargi baia de ulei şi să nu ai poliţă CASCO este unul dintre cele mai urâte coşmaruri, în condiţiile în care baia nouă, schimbul de ulei şi manopera costă, la reprezentanţă, chiar şi peste 1.000 de lei, în funcţie de maşină.

Pentru ca acest coşmar să nu devină realitate, evitaţi parcarea de pe strada Brăilei, de lângă sediul ING Bank! Locul este plin de cratere a căror adâncime atentează la integritatea maşinii. Parcarea nu este nici a Primăriei, nici a Serviciului Public Administrarea Domeniului Public, fapt confirmat de reprezentanţii celor două instituţii.

Ea se află în proprietate privată. Totuşi, acolo poate parca oricine, fără nicio restricţie. Admirabil şi convenabil, în condiţiile în care în apropiere se află sediile Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, Gărzii Financiare şi ale celor mai importante bănci comerciale, astfel că fluxul de maşini este continuu în zonă.

Deloc admirabil este halul în care se află parcarea, a cărei problemă de planeitate ar fi rezolvată cu o basculantă de pietriş. Nimeni nu îl poate constrânge, însă, pe proprietar să facă asta.

Citit 1511 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.