X

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii....

 10:12 Sambata, 18 Aprilie 2015

În contul datoriilor - Melcret, executată silit

Autor:   Ovidiu Amălinei
Publicat Sâmbătă, 11 Februarie 2012 00:00
Voteaza!
(11 voturi)

Distribuie

Finanţele gălăţene au deschis a doua sesiune de licitaţii în vederea valorificării unor bunuri aparţinând societăţii Melcret – AT SRL în contul unor datorii la bugetul de stat. În cadrul licitaţiei programate pe 21 februarie, DGFP Galaţi scoate la vânzare echipamente în valoare totală de 23.477 lei. Cel mai valoros echipament este o maşină de debavurat şi frezat ce are un preţ de pornire de 13.284 lei.

Pe lista echipamentelor scoase la vânzare se mai află echipamente informatice, în valoare totală de 9.472 lei, precum şi un aparat de aer condiţionat în valoare de 721 lei.  Melcret – AT este una dintre cele mai mari societăţi gălăţene, fiind cunoscută în special pentru activitatea în domeniul tâmplăriei din aluminiu şi al confecţiilor metalice.

3302 afisari  |  Ultima actualizare Vineri, 10 Februarie 2012 18:07

5 comentarii

 • 0
  0
  Link
  ingenios Marți, 14 Februarie 2012 14:06 postat de ingenios

  Imi pun intrebarea ce o sa faca Banca Transilvania cu finantarea pentru Blocul de Cosbuc care apartine fimei Melcret At? Finantarea se ridica la EUR 10.000.000 . O sa fie un nou Beyler in Galati? Ce o sa faca cetatenii care au dat avansuri la acele apartamente. O sa fie o nou teapa tipca Orasului Galati?

 • 0
  0
  Link
  Eu Marți, 14 Februarie 2012 07:55 postat de Eu

  Daca se va merge pe fir, se vor da si de alti prieteni buni de-ai lui teodorescu. De exemplu Ghiorghita Florin, ale carui , societati de constructii infiintate peste noapte acum cativa ani, au inceput sa castige imediat lucrari finantate din banii publici, ca de exeplu reabilitarea scolilor din judet. Intrati domnilor de la gara financiara pe fir si o sa va cruciti.

 • 0
  0
  Link
  Contra Duminică, 12 Februarie 2012 12:23 postat de Contra

  Dar pomeniti, pentru Dumnezeu, si alte nume ale celor care l-au sustinut, inaltat, al acolitilor si mai ales al MENTORILOR!
  Tartorul nu e AT!
  Nu mai prindeti guvizi si tzari! Mai luati si rechini!

 • 0
  0
  Link
  vali campeanu Sâmbătă, 11 Februarie 2012 19:09 postat de vali campeanu

  cat timp teodorescu alexandru era presedintele comisiei care coordona emiterea autorizatiilor de constructii mana in mana cu dna (cititi cum vreti doamna sau DNA)mirea nu se aproba nimic fara sa faci termopane la Melcret AT....a fost cel mai spagar consilier cu atitudine de plecat cu papul-cand chema angajatii din primarie la ceva explicatii arunca cu dosarele,biblioraftele de toti peretii urland ca nebunul-...el lucra mana in mana cu vlasie si mirea....pana si nicolae primarul caruia ii trebuie decenii pana sa renunte la cineva a impus psd-ului sa nu mai candideze la consiliul municipal trimitand-ul pe alexandru teodorescu care sa apucat imedit- orientat -sa-l pupe in fund pe decidentul licitatiilor din cj chebac......pacat ca psd-ul il da afara pe alexandru teodorescu acum dupa ce acesta sa raliat cu chebac nu atunci cand TOT orasul vuia de faptul ca fara sa treci pe la teodorescu asteptai cu anii in asteptarea autorizatiei.....sa nu mai vorbim de cati prieteni a nenorocit prin faptul ca lea comandat lucrari ptr care nu a mai platit niciodata ,acestia intrand in faliment-vezi situalia lui vali munteanu. orice partid care-l mai promoveaza pe vreo lista pe aceasta lichea ar trebui sa iasa public si sa spuna in gura mare:E AL NOSTRU SI NOI SUNTEM CA EL.........viata libera ar trebui sa analizeze cv tuturor consilierilor cu cele bune si cele rele

 • 0
  0
  Link
  adi ilie Sâmbătă, 11 Februarie 2012 08:24 postat de adi ilie

  Melcret – AT este una dintre cele mai mari societăţi gălăţene, fiind cunoscută în special pentru contractele cu statulsi este condusa de consilierul PSD alexandru teodorescu

Adauga comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare şi pot angaja răspunderea civilă şi/sau penală a autorului acestora.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii!

Atenţie! Nu postaţi acelaşi mesaj de mai multe ori. Comentariul va fi afişat la câteva minute după postare. Vă rugăm să aşteptaţi!

sus

Editorial

Pe repede-napoi

Caricatura zilei

29 martie 2015

Top afişări pe 30 de zile

NEC PLUS ULTRA

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viaţa liberă Galaţi © Toate drepturile rezervate

    PageRank