LOTERIA BONURILOR FISCALE/ Peste 15.000 de CÂŞTIGĂTORI! Premiul s-a micşorat la aproape 60 de lei

LOTERIA BONURILOR FISCALE/ Peste 15.000 de CÂŞTIGĂTORI! Premiul s-a micşorat la aproape 60 de lei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Până joi, 30 aprilie, ora 14,00, peste 15.000 de cereri de revendicare a premiilor la Loteria Bonurilor Fiscale au fost depuse la sediile ANAF, potrivit datelor transmise de Ministerul Finanţelor, valoarea câştigului scăzând astfel la 66 de lei pentru fiecare bon fiscal câştigător. 

Prima extragere pentru Loteria bonurilor fiscale, cu premii totale de un milion de lei, a avut loc luni, 13 aprilie, şi a fost transmisă în direct de Televiziunea Română, care a pus la dispoziţie, gratuit, tuturor posturilor TV interesate semnalul transmisiei în direct.

Iată REZULTATELE PRIMEI EXTRAGERI a Loteriei Bonurilor Fiscale:

LUNA CÂŞTIGĂTOARE: LUNA FEBRUARIE

ZIUA CÂŞTIGĂTOARE: 7 FEBRUARIE

VALOAREA CÂŞTIGĂTOARE: 006

Persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei, îşi pot revendica premiul până la data de 13 mai inclusiv, prin depunerea în original a bonului fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF, premiile urmând să fie acordate în maxim trei luni.

Loteria Bonurilor Fiscale este o măsură a Guvernului prin care se impulsionează folosirea caselor de marcat, ţinta fiind reducerea evaziunii fiscale. Ministerul Finanţelor a anunţat că prima extragere lunară va fi organizată în luna iulie (19 iulie), bugetul pe acest an al extragerilor fiind de 10 milioane de lei. Pe lângă extragerile lunare vor mai fi însă şi extragerile ocazionale, precum cele din perioada zilelor de Paşti şi de Crăciun.

Citit 1293 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Mai 2015 15:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.