Ai între 11 şi 20 de ani? Află cum poţi CÂŞTIGA O EXCURSIE ÎN ANGLIA

Ai între 11 şi 20 de ani? Află cum poţi CÂŞTIGA O EXCURSIE ÎN ANGLIA
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elevii şi tinerii din Galaţi, cu vârsta cuprinse între 11 şi 20 de ani, sunt aşteptaţi să se înscrie gratuit în „Cursa spre Marea Britanie”, lansată de Asociaţia "Shakespeare School" pentru Educaţie, în cadrul concursului naţional de creaţie în limba engleză "Shakespeare School Essay Competition". Provocarea acestei ediţii este "Think green, speak green, act green!" Participanţii trebuie să scrie un text original în limba engleză prin care să exprime propria viziune despre cum putem să păstrăm planeta Pământ o planetă verde, pentru generaţiile viitoare.

Cele mai convingătoare idei, bine structurate şi exprimate creativ în limba lui Shakespeare vor fi răsplătite cu două tabere în campusurile unor universităţi sau colegii britanice de top, dar şi cu multe alte premii constând în produse electronice.

Competiţia este organizată pe două categorii de vârstă, 11-14 ani şi 15-20 de ani. Participanţii îşi pot înscrie gratuit eseurile, online, pe site-ul www.shakespeare-school.ro, până pe 29 ianuarie 2015. După selecţia celor mai bune 30 de eseuri, profesorii "Shakespeare School" vor stabili ierarhia finală, în urma unor scurte interviuri cu finaliştii.

Citeşte şi: Peste 3.000 de participanţi/ O elevă din Galaţi, pe PODIUMUL unui concurs de eseuri

Citit 1740 ori Ultima modificare Marți, 18 Noiembrie 2014 19:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.