Bătălie la ISJ Galaţi. Câte doi candidaţi pe jumătate de fotoliu de inspector

Bătălie la ISJ Galaţi. Câte doi candidaţi pe jumătate de fotoliu de inspector
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă profesorii gălăţeni nu s-au prea înghesuit să concureze pentru posturile de şefi ai învăţământului gălăţean, pentru concursul de inspector general şi inspector general-adjunct neînscriindu-se decât câte un singur candidat, la concursul pentru funcţiile de inspectori şcolari de specialitate atmosfera s-a mai înveselit puţin.

Chiar dacă pentru postul de inspector pentru arte şi religie nu şi-a depus nimeni dosarul, la toate celelalte discipline sunt candidaţi care vor să dea concurs. Mai mult decât atât, pentru unele fotolii de inspectori şcolari există mai mulţi concurenţi.

Pentru un post şi jumătate de inspector pentru învăţământul primar s-au înscris doi candidaţi – Maricel Lazăr, cel care ocupă în prezent jumătate de post la învăţământul primar şi jumătate la arte, dar şi Eugenia Stancu, învăţătoare la Şcoala Nr. 28, care a mai ocupat această funcţie în guvernarea PDL. Trei candidaţi s-au înscris în cursă pentru un post şi jumătate de inspector la disciplinele tehnice: actualele inspectoare de specialitate Corina Tatu şi Aura Moza, dar şi Claudia Guguilă, profesoară la Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu” (fostul Metalurgic).

Doi pentru jumătate de fotoliu

Pentru jumătatea de post disponibilă la inspector pentru proiecte educaţionale se luptă două candidate - Laura Onose, actuala inspectoare de fizică, şi Nicoleta Maimon, care a ocupat funcţie de inspector de specialitate la ISJ Galaţi şi în trecut.

Bătălie se va da şi pe jumătatea de fotoliu de inspector de istorie, între fosta inspectoare la această disciplină Daniela Cojocaru (fostă Popa) şi directoarea Palatului Copiilor – Camelia Nenu, actualul ocupant – Mihai Şonei - retrăgându-se cavalereşte din cursă.  

Conform celor declarate de inspectoarea generală Mioara Enache, nu se cunoaşte deocamdată data la care vor fi programate concursurile, cert este că, săptămâna viitoare, inspectoarea general-adjunctă Diamanta Bulai va trece prin emoţiile concursului pentru ocuparea funcţiei pe care o deţine acum cu delegaţie.

Citit 8501 ori Ultima modificare Joi, 07 Mai 2015 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.