S-a stins din viaţă medicul veterinar gălăţean Caliga Viorica

S-a stins din viaţă medicul veterinar gălăţean Caliga Viorica
Evaluaţi acest articol
(37 voturi)

A încetat din viaţă, la doar 53 de ani, medicul veterinar Caliga Viorica, fondatoarea clinicilor MedicalVet din Galaţi, unde a ajutat, împreună cu colegii dumneaei, numeroase animale aflate în suferinţă, cu stăpân sau fără.

Recunoscută pentru implicarea şi sufletul pe care îl punea în toată activitatea sa în slujba animalelor, doamna dr. Caliga lasă un gol în comunitatea medicilor veterinari gălăţeni, ai cărei membri au fost surprinşi şi îndureraţi de dispariţia sa fulgerătoare. De-a lungul anilor în care a profesat, dr. Caliga Viorica a susţinut campanii gratuite de sterilizare a câinilor şi pisicilor, milita pentru drepturile animalelor şi pentru ajutorarea acestora, se ştia despre dumneaei că nu refuza niciodată un animal aflat în suferinţă, încercând să îl salveze, de multe ori chiar şi atunci când nu i se mai dădeau şanse. Dumnezeu să o odihnească! 

N. R. Potrivit unui anunţ al colaboratorilor săi apropiaţi, cei care vor să îi aducă un ultim omagiu o pot face la Biserica Mavramol din Galaţi. 

Citit 16969 ori Ultima modificare Joi, 10 Noiembrie 2022 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.