Un gălățean a încercat să-și arunce vecinii în aer

Un gălățean a încercat să-și arunce vecinii în aer
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Scene teribile la Chiraftei, avându-l ca protagonist pe un tânăr din sat, care a aruncat mai multe butelii incendiate în curtea unui vecin cu care se certase anterior. Bărbatul a încercat să le aplice același "tratament" și polițiștilor chemați de vecinul care a reușit cu greu să evite un dezastru.

Cosmin Costel Poalelungi ar fi incendiat casa vecinului său, cu care era în conflict și ar fi vrut să o arunce în aer, susțin anchetatorii. Ar fi dat foc pe rând la două butelii, pe care le-a aruncat în curtea vecinului. Acesta din urmă și-a apărat gospodăria cu toate forțele, reușind să limiteze dezastrul pe care l-ar fi putut avea incendiul și exploziile, după care a cerut ajutorul poliției.

Echipajul l-a găsit la fața locului pe piromanul care și-a îndreptat furia și împotriva polițiștilor, amenințându-i că îi aruncă în aer cu o altă butelie.

Poalelungi a fost încătușat și dus la Psihiatrie, după care a fost prezentat Judecătoriei Tg. Bujor cu propunere de arestare preventivă. Vineri, 12 aprilie, instanța a admis propunerea Parchetului și l-a trimis după gratii pentru 30 de zile sub acuzațiile de distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citit 3373 ori Ultima modificare Vineri, 12 Aprilie 2024 16:32

1 comentariu

  • postat de marr
    Vineri, 12 Aprilie 2024 21:28
    86.124.202.***
    Din seria ... romanii au un (nou) Talent - se detoneaza unii pe altii .
    Starea societatii , adusa la nivelul/stadiul de bomba cu ceas .
    3
    16

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro