Raiul-curcubeu de pe Regiment 11 Siret (FOTO și VIDEO)

Raiul-curcubeu de pe Regiment 11 Siret (FOTO și VIDEO)
Doamna Vasilica Miron, în grădina sa minunată
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

În Ţiglina I, pe strada Regiment 11 Siret, la parterul blocului D6 din Asociaţia de locatari nr. 207, uimeşte trecătorii o grădină absolut specială, îngrijită cu dragoste şi pricepere de doamna Vasilica Miron

Raiul-curcubeu de la D6 este mai mult decât o simplă grădină de la parterul blocului, asta fiindcă şi spaţiul este mai generos decât în alte zone, graţie felului în care a fost proiectat, de către specialiştii francezi, acest cartier. Evident, spaţiul larg vine la pachet cu multă muncă şi investiţie serioasă pentru ca florile de tot felul să bucure privirile tuturor vecinilor şi pe ale gălăţenilor cu treburi prin zonă. 

Citește și Sakura de Galați, din nou în floare pe strada Războieni

              Lalelele şi liliacul se întâlnesc la intersecţia Oltului cu Argeşului

              Grădina Paştilor, acasă la Floricel şi Floricica

              Grădina-curcubeu din Micro 21

              Bucurii colorate pe strada Laminoriştilor

Nici nu ştii încotro să te uiţi mai repede. Lalele de toate culorile, narcise, năsturaşi bucură ochiul, laolaltă cu verdele ierbii, în mod evident udate. De altfel, după cum aflăm de la preşedintele Asociaţiei nr. 207, dl ing. Miluţă Talaşman, şi locatarii de la celelalte scări ale blocului se străduiesc să-şi întreţină grădinile, fiecare după posibilităţi, ba, mai mult, domnia sa chiar a plantat de curând, pe un spaţiu verde din proximitatea staţiei de autobuz, câţiva arbori şi pomi care s-au prins şi promit să crească pentru generaţiile viitoare.

Continuaţi să ne citiţi, mai avem grădini minunate care îşi aşteaptă rândul să vă încânte! Şi nu uitaţi să ne scrieţi despre altele pe care le ştiţi, pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Media

Citit 8431 ori Ultima modificare Duminică, 21 Aprilie 2024 16:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro