Fuga de poliție se poate termina în arest

Fuga de poliție se poate termina în arest
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Sfidarea semnalelor echipajelor de poliție pe drumurile publice poate să nu fie cea mai bună idee, iar când fuga se împletește cu minciuna și eventual cu alte probleme mai vechi, rămânerea în libertate pentru prea mult timp devine o probabilitate tot mai mică. A simțit-o pe pielea lui un bărbat de 34 de ani, din Drăgușeni, care, aflat la volanul unei mașini cu care se deplasa pe un drum din satul Fundeanu, și-a pus poliția pe urme și, odată cu asta, un munte de necazuri.

Agenții i-au făcut semn să oprească, numai că acesta a accelerat și și-a continuat deplasarea în viteză, lovind gardurile mai multor proprietăți. După câteva sute de metri, a ieșit din mașină și a sărit gardul unei case, despre care polițiștii aveau să afle că este a lui.

A avut câteva secunde să pună la punct o strategie cu soția sa, care avea însă să îl încurce și mai tare.

"După câteva minute, din imobilul respectiv a ieșit o femeie, care a declarat că ea este cea care a condus autoturismul respectiv. Din verificări, a rezultat că bărbatul care a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor are permisul de conducere suspendat, refuzând în același timp prelevarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei", a precizat cms șef. Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Drept urmare, bărbatul fugar s-a ales cu un dosar penal pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și instigare la mărturie mincinoasă. Mai mult, el a și fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca judecătorul de drepturi și libertăți să decidă dacă va admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul Tg. Bujor.

Citit 1128 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 16:18

2 comentarii

  • postat de Gigel
    Miercuri, 24 Aprilie 2024 18:51
    5.13.144.***
    Era azi un coca cu un Porsche facea slalom in viteza de era sa agate 3 masini in 100 de metri. Suntem o tara de Colin McRae wanna be deaia suntem locul 1....la accidente. Educatia mai la coada, desi e un drept fundamental.
    1
    13
  • postat de mauriuce
    Miercuri, 24 Aprilie 2024 16:15
    86.127.209.***
    La parnaie cu el, ce inseamna boschetareala asta.
    1
    11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro