Când scăpăm de norul de praf saharian

Când scăpăm de norul de praf saharian
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, până pe 24 aprilie 2024, ora 13, circulația aerului, predominant sud-vestică, va favoriza avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer încărcată cu particule de praf de origine sahariană, către sud-estul Europei. În după-amiaza acestei zile de miercuri, masa de aer încărcat cu particule de praf saharian se va deplasa spre nord-est și se va îndepărta de țară.

Efectele acestei mase de praf saharian sunt mai mult decât vizibile. Primăria municipiului Galați informează că echipele Serviciului Public Ecosal intervin pentru a asigura curățenia pe străzi și trotuare, ca a urmare a efectelor produse de norul de praf saharian.

„Știu că în această dimineață mulți dintre voi ați avut surpriza să vedeți efectele norului de praf saharian care traversează țara noastră. Echipele noastre au intervenit de la primele ore pentru a curăța trotuarele și străzile", a anunțat primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

Acțiunile vor continua pe tot parcursul zilei.

Citit 9175 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 11:36

2 comentarii

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro