Turcii brăileni pun Mercedesul la foc mic

Turcii brăileni pun Mercedesul la foc mic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 2,50, echipajul de intervenţie rapidă al poliţiei Comunitare de serviciu pe strada Portului s-a sesizat în legătură cu faptul că, în faţa restaurantului „Serapis” din zonă, a oprit un Logan B 65 VAZ, având însemnele de taxi ale firmei „Geany-Mar”. Din maşină a coborât un individ cu o sticlă tip pet în mână, cu al cărei conţinut a stropit un Mercedes GL 66 RAZ, aflat în parcarea aferentă blocului Olt 3, după care a scos din buzunar o brichetă şi l-a incendiat.

La somaţia agenţilor comunitari, individul a urcat în Logan, demarând în trombă. Toate echipajele disponibile de pe raza municipiului au fost anunţate prin dispeceratul instituţiei şi prin apelul unic de urgenţă 112, în vederea reţinerii maşinii.

Între timp, s-a luat legătura cu toate firmele de taxi autorizate din Galaţi pentru identificarea taxiului, dar acesta nu figura nicăieri. Au fost mobilizate toate echipajele mobile, astfel că, în jurul orei 3,30 un echipaj auto a reuşit oprirea maşinii respective în trafic, la ieşirea din Galaţi spre Tecuci.

Şoferul, K.V., de 26 ani, s-a dovedit a fi cetăţean turc, dar, ca şi M.T., de 21 ani, ocupantul locului din dreapta, are domiciliul în Brăila. Asupra lui M.T. a fost găsit un mobil Nokia şi o brichetă, iar asupra lui K.V. - suma de 300 lei şi, în buzunarul stâng al pantalonilor, 10 cartuşe cu glonţ de cauciuc.

În urma verificării  interiorului autoturismului, în buzunarul  portierei stânga faţă, s-a găsit un pistol marca Rohm RG 88, calibru 10x22 T, made în Germany, cu încărcător metalic, ce conţinea şase cartuşe cu glonţ de cauciuc, pentru care bărbatul deţinea certificat de deţinător arme neletale. În portbagajul autoturismului, sub roata de rezervă, a fost găsită şi o plăcuţă cu numărul de înmatriculare BR 40 DAV.

Indivizii au ajuns la Secţia 1 Poliţie, împreună cu bunurile găsite asupra lor, pentru continuarea cercetărilor.

Citit 2593 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.