FOTO & VIDEO / S-au călcat în picioare pentru generatoare / Buluceală în toată regula la deschiderea Lidl

FOTO & VIDEO / S-au călcat în picioare pentru generatoare / Buluceală în toată regula la deschiderea Lidl
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 200 de oameni s-au îmbulzit „ca-n zilele bune” în această dimineaţă la deschiderea noului magazin Lidl, din Micro 13. Aliniaţi ordonat iniţial încă de la ora 7,00, pe un rând care se întindea la ora deschiderii în toată parcarea magazinului, doritorii de oferte s-au călcat în picioare pur şi simplu în momentul în care uşile Lidl s-au deschis pentru prima dată. Cum intrarea era prea mică pentru o nevoie atât de mare de oale şi mixere, mulţi dintre gălăţeni au intrat pe uşa de la ieşire, pătrunzând apoi în magazin chiar pe la casele de marcat. Unii dintre cumpărători au căzut pe jos, iar în interiorul magazinului, la rafturi, au avut loc o serie de ciondăneli pe diverse produse.

Nici cinci minute nu trecuseră de la deschiderea magazinului şi primii cumpărători fericiţi deja ieşeau cu marfa în braţe: generatoarele de curent electric la ofertă (400 de lei), oalele de gătit cu aburi (20 de lei) şi mixerele (20 de lei) au reprezentat principala atracţie la prima oră, aceste produse dispărând de la raft în câteva minute.

„Mi-am luat un generator pentru că averam nevoie de el. Ştiam că e la ofertă şi am intrat printre primii, l-am luat şi am ieşit. E 400 de lei, dar în rest, la alte magazine nu îl găsesc sub 900 de lei”, ne-a declarat unul dintre primii brăbaţi care au ieşit cu un generator de curent electric în braţe. De un real succes s-au mai bucurat aparatele de făcut tăiţei, fiarele de călcat sau şurubelniţele electrice. În prima jumătate de oră, aproape niciun cumpărător nu achiziţionase mărfuri alimentare.

Citit 4001 ori Ultima modificare Joi, 31 Octombrie 2013 09:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.