(VIDEO) Tehnologie zdruncinată/ Vezi CE A CĂZUT LA CUTREMUR în Galaţi
Foto: Foto Mihai Angheluţă

(VIDEO) Tehnologie zdruncinată/ Vezi CE A CĂZUT LA CUTREMUR în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urma cutremurului de sâmbătă seară, în Galaţi nu s-au prăbușit nici măcar clădirile foarte vechi, unele cu ziduri descompletate de hoții de cărămizi. În ciuda neglijenței autorităților și nepăsării proprietarilor, acestea au rămas în picioare și nici măcar tencuiala nu li s-a desprins de ziduri.

În schimb, curentul electric a căzut în mare parte din strada Domnească, atât pe circuitul rezidențial, cât și pe cel stradal, cel pentru iluminat și cel pentru troleibuze. Căderea de tensiune a durat în jur de o oră pe porțiunile dintre intersecția străzilor Domnească și Brăilei până la Primărie, și de la Prefectură până la Grădina Publică, inclusiv.

 

Video Mihai Angheluţă

 

La intersecția străzilor Bălcescu și Eroilor, semaforul s-a blocat pe roșu (foto), dar pentru cei care au prioritate conform indicatoarelor. Astfel că șoferii au făcut cozi, trebuind să dea dovadă de răbdare ca să treacă cei de pe Eroilor, care nu bănuiau nimic și aveau verde continuu. Abia după scurgerea unor minute bune și la claxoanele celor care realizau defecțiunea, coada de mașini se punea în mișcare în trombă.

Un seism destul de puternic şi lung a zguduit casele gălăţenilor sâmbătă, la ora 21,14. DETALII AICI ==>> http://www.viata-libera.ro/eveniment/61147-galati-viata-libera-cotidian-update-cutremur-destul-de-puternic-resimtit-la-galati-sa-ne-asteptam-la-replici-potrivit-specialistilor

Citit 9109 ori Ultima modificare Luni, 24 Noiembrie 2014 16:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.