TRAGEDIE la Spitalul Judeţean/ UN PACIENT A MURIT după ce s-a ARUNCAT de la etajul şapte

TRAGEDIE la Spitalul Judeţean/ UN PACIENT A MURIT după ce s-a ARUNCAT de la etajul şapte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, internat pe secţia de reumatologie a Spitalului de Urgenţă ”Sf. Apostol Andrei”, s-a aruncat, în această după-amiază, de la etajul şapte al unităţii medicale. Pacientul a căzut pe ciment, în curtea interioară a spitalului, şi nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Bărbatul era internat de miercuri, 3 decembrie, şi a fost supus mai multor controale medicale.

”Avea coxartroză bilaterală. Urma să fie consultat şi de un ortoped, care trebuia să stabilească dacă va primi tratament sau dacă va fi operat. Nu ştim ce l-a determinat să facă acest gest extrem. Cert este că, în urma căzăturii, nu a avut nicio şansă de supraviețuire”, ne-a declarat Corina Popazu, medic în cadrul Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Bărbatul a mers, în jurul orei 18,00, la baie şi, fără nicio explicaţie, s-a decis să îşi pună capăt zilelor aruncându-se în gol de la peste 20 de metri înălţime.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care au demarat o anchetă. ”Urmează să stabilim împrejurările în care s-a întâmplat tragedia”, ne-a declarat Florin Bălbărău, şeful Secţiei 3 Poliţie.

După ce poliţiştii au terminat cercetările la faţa locului, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

Citit 5723 ori Ultima modificare Joi, 04 Decembrie 2014 21:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.