Moldovenii, campioni la trecut ILEGAL frontiera

Moldovenii, campioni la trecut ILEGAL frontiera
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anul trecut, poliţiştii de frontieră au avut opt cazuri de trecere ilegală a frontierei de stat, fiind reţinute 12 persoane. Conform bilanţului Poliţiei de Frontieră Galaţi, ponderea cea mai mare în rândul celor care au trecut ilegal frontiera o au cetăţenii din Republica Moldova (şase persoane), urmaţi de cei din Ucraina (două persoane), Oseţia de Sud (două persoane), Turkmenistan şi Tadjikistan (câte o persoană).

„Dotările cu tehnică modernă de supraveghere atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, fixe sau mobile, dar şi mijloacele de mobilitate terestră şi pe apă, au făcut posibilă intervenţia promptă şi rapidă a tuturor echipajelor poliţiei de frontieră”, ne-a precizat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

La nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, din care face parte şi Poliţia de Frontieră Galaţi, au fost înregistrate 68 de astfel de evenimente, în care au fost implicate 99 persoane. Cele mai multe cazuri de migraţie ilegală s-au înregistrat în partea de nord a zonei, respectiv judeţul Botoşani.

Citeşte şi: Doi moldoveni, PRINŞI când treceau ILEGAL frontiera pe PODUL DE GHEAŢĂ al Prutului

Citit 880 ori Ultima modificare Vineri, 23 Ianuarie 2015 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.