Declaraţii contradictorii: MITING - ba la Păpădie, ba la Primărie
Foto: Foto Bogdan Codrescu

Declaraţii contradictorii: MITING - ba la Păpădie, ba la Primărie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ciuda declaraţiilor primarului Marius Stan, conform cărora mitingul Partidului Mişcarea Populară (PMP) se va desfăşura la Păpădie, pe motiv că vizavi de sediul municipalităţii se află Universitatea „Dunărea de Jos”, „o instituţie de stat apolitică”, reprezentanţii Primăriei au dat undă verde membrilor partidului să manifesteze… la Primărie.

Cătălin Cristache, preşedintele filialei locale a formaţiunii politice, a făcut publică autorizarea obţinută de la municipalitate şi îl acuză pe primarul Marius Stan că a încercat să „deturneze” acţiunea de protest.

„Conform procesului verbal al Comisiei de Avizare, mitingul va avea loc joi, 26 februarie, între orele 11,00 şi 12,30, în parcul din fata Universităţii, în lateralul Primăriei”, a afirmat Cristache.

Membrii filialei locale a Partidului Mişcarea Populară au mai anunţat că vor şi un referendum în vederea demiterii edilului-şef.

VEZI AICI care este motivul iniţierii campaniei de strângere de semnături pentru organizarea acestui referendum -->> http://www.viata-libera.ro/politica-administratie/64253-pmp-iese-la-atac-miting-de-protest-si-referendum-pentru-demiterea-primarului


CITEŞTE ŞI: Nemulţumirea oamenilor, exploatată politic? Partidele trag sfori pentru a MOBILIZA gălăţenii să iasă în stradă

 

 

Citit 6357 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Februarie 2015 23:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.