Zi tristă în lumea artistică. Ultimele aplauze pentru Octavian Dumitru

Zi tristă în lumea artistică. Ultimele aplauze pentru Octavian Dumitru
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Solistul gălăţean Octavian Andrei Dumitru, angajat al Operei din Iaşi, a fost aplaudat, pentru ultima dată, la scenă deschisă de colegii şi prietenii săi. Încă de la primele ore ale dimineţii de miercuri, 25 februarie, foaierul Teatrului Muzical „Nae Leonard” s-a dovedit neîncăpător pentru toţi cei care au vrut să-şi ia rămas bun de la talentatul solist. Toţi cei prezenţi şi-au stăpânit cu greu lacrimile atunci când, pe un perete al teatrului, au fost proiectate imagini din piesele în care Octavian a cântat.

Alături de rude şi prieteni au fost şi colegii lui Octavian de la Iaşi. Aceştia, împreună cu soliştii Teatrului Muzical din Galaţi, toţi cu lacrimi în ochi, au susţinut un moment artistic şi au recitat „Tatăl Nostru” în memoria celui care a fost Octavian Dumitru.

Directorul Teatrului Muzical „Nae Leonard”, Teodor Niţă, şi directorul general adjunct al Operei din Iaşi, Morel-Marius Negru, au spus câteva cuvinte despre tânărul lor coleg. Cei doi au ţinut să precizeze că Octavian şi-a jucat ultimul rol şi şi-au luat apoi rămas bun de la acesta.

Apoi, în aplauzele tuturor, tânărul solist a părăsit, pentru ultima dată clădirea în care a fost actor principal al multor piese.

Cortina s-a lăsat şi ea, tot în aplauzele tuturor celor care l-au condus pe Octavian pe ultimul drum.


Citit 3267 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Februarie 2015 17:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.