La doar o zi după semnalul "Vieţii libere": GROAPA de pe Aurel Vlaicu a fost ASTUPATĂ
Foto: Foto Mihai Angheluţă

La doar o zi după semnalul "Vieţii libere": GROAPA de pe Aurel Vlaicu a fost ASTUPATĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Craterul de pe strada Aurel Vlaicu, semnalat luni, 9 martie, de "Viaţa liberă", a fost rapid "luat în primire" de autorităţi şi dat în grija firmei care s-a ocupat de reabilitarea reţelei de apă de sub carosabil. În mai puţin de 24 de ore de la articolul nostru, un petec de asfalt fusese aşternut peste cea mai adâncă groapă din multele aflate pe strada cu nume de... city-manager. Prin urmare, obligaţia de remediere în garanţie a fost respectată.

Marţi dimineaţă, 10 martie, spărtura în carosabil de la intersecţia străzii Aurel Vlaicu cu strada Focşani fusese astupată deja cu pietriş şi asfalt, însă şoferii, în necunoştinţă de cauză sau poate doar din reflex, o ocoleau în continuare pe contrasens, cum s-au obişnuit de mai bine de un an.

Promptitudinea autorităţilor în remedierea situaţiei conduce la ideea că astfel de stări de fapt, scoase în evidenţă, contează şi sunt luate în considerare. Mai mult, ne îndeamnă să reflectăm în continuare astfel de aspecte neplăcute şi contăm şi pe ajutorul cititorilor noştri, pentru binele public, comun. Dacă sesizările dumneavoastră vor fi însoţite şi de imagini, cu atât mai bine.

VEZI (click aici) cum se circula înainte de astuparea gropii din carosabil, precum şi MESAJUL ŞOFERILOR către PRIMAR.


CITEŞTE ŞI: RULETA românească a RCA-ului

Citit 1463 ori Ultima modificare Marți, 10 Martie 2015 19:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.