PROGNOZA METEO pentru luni. Cum va fi VREMEA LA GALAŢI în a doua zi de PAŞTI
Foto: Sursa foto: realitatea.net

PROGNOZA METEO pentru luni. Cum va fi VREMEA LA GALAŢI în a doua zi de PAŞTI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Luni, 13 aprilie, deşi se mai răceşte uşor, mai ales în nordul şi centrul ţării, vremea rămâne caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a zilei, când local, în nordul şi centrul ţării şi cu totul izolat în rest vor cădea averse însoţite de tunete şi fulgere. Vântul va avea intensificări în zona montană şi în regiunile intracarpatice, dar trecător şi în rest. Temperaturile maxime, aşadar, pornesc de la 16 grade în depresiuni şi în Delta Dunării şi se opresc la 23...24 de grade în sudul teritoriului.

În Moldova temperatura scade uşor, în special în jumătatea de nord unde, în a doua parte a zilei cerul se înnorează şi, local, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificari ale vântului. Chiar şi asa, va fi cald pentru această perioadă: 19 grade la Suceava, 20 la Iaşi, 22 în Bacău şi 23 la Focşani.

La Galaţi, începutul de săptămână va fi însorit. Temperatura va fi de până la 22 grade Celsius. Pe timpul nopţii de luni spre marţi - mercurul în termometre va ajunge până la 9 grade Celsius. Vântul va bate cu o viteză de până la 12 kilometri pe oră. Valoarea presiunii atmosferice se va încadra în jurul a 769 mm coloană de mercur.

De marți, însă, vremea se răceşte accentuat în toată ţara.


 

Citit 939 ori Ultima modificare Duminică, 12 Aprilie 2015 20:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.