Sute de JOBURI pentru tineri, la "Bursa locurilor de muncă" ce se va desfăşura vineri

Sute de JOBURI pentru tineri, la "Bursa locurilor de muncă" ce se va desfăşura vineri
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Şi în această toamnă, Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi organizează pentru absolvenţii promoţiei 2015 “Bursa locurilor de muncă”.

Evenimentul se va desfăşura vineri, 25 septembrie, începând cu ora 9,00, în Galaţi şi Tecuci. „Bursa locurilor de muncă” se va desfăşura în holul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi şi la Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie din Tecuci. Deja 32 de agenţi economici şi-au conformat participarea, cu 237 de locuri de muncă, iar AJOFM aşteaptă şi alte confirmări de la cei peste 600 de angajatori invitaţi.

Rezervarea standurilor de către angajatori se face la sediul AJOFM Galati din str. Domneasca nr. 191, camera 15, etajul 1, sau fax: 0236.415.151, sau email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Agenţii economici din Tecuci îşi vor confirma prezenţa la sediul ALOFM Tecuci, din str. Mihail Kogalniceanu nr. 60, bloc A2, parter, sau fax: 0236.820.398.

Locurile de muncă oferite până acum sunt de: confecţioner textile, prelucrător prin aşchiere, operator IVP date, inginer în diverse domenii, operator maşini comanda numerică, muncitor necalificat, vânzător, agent curăţenie. Pentru 202 locuri de muncă confirmate se solicită persoane cu studii medii, iar pentru un număr de 35 de locuri se solicită persoane cu studii superioare.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

Citit 2405 ori Ultima modificare Luni, 21 Septembrie 2015 18:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.