LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI | Noi slujbe în administraţie

LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI | Noi slujbe în administraţie
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Primăriile comunelor Schela şi Brăhăşeşti angajează consilieri, astfel că gălăţenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă în administraţia publică locală pot participa la concursurile organizate de cele două instituţii. Pentru funcţia de consilier debutant de la Schela candidaţii trebuie să fie specializaţi în administraţie publică, absolvenţi cu diplomă de licenţă şi nu au nevoie de vechime în specialitatea studiilor absolvite, în timp ce pentru postul de consilier asistent din cadrul Compartimentului Juridic al Primăriei Brăhăşeşti se cer studii juridice şi vechime de cel puţin 12 luni în domeniu.

Pentru concursul de angajare de la Brăhăşeşti, cei interesaţi se pot înscrie până pe data de 27 noiembrie (pe 7 decembrie este programată proba scrisă, iar pe 9 decembrie - interviul), în timp ce pentru examenul de la Schela - până pe data de 28 noiembrie (pe 15 şi 19 decembrie vor avea loc cele două probe ale concursului).

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei comunei Schela, la telefon 0749/186861 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pentru concursul de angajare de la Brăhăşeşti, cei care nu doresc să se deplaseze la sediul Primăriei, pot suna la numărul de telefon 0751/295.863.

Pentru mai multe oferte de angajare promovate de instituţiile publice din judeţ, gălăţenii pot accesa platforma Guvernului posturi.gov.ro. Ieri, în secţiunea dedicată judeţului nostru erau centralizate 32 de anunţuri.

Citit 5223 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Noiembrie 2016 19:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.