„Băiatul cel rău” pe scena Pro Tv/ Gălăţeanul Claudiu Rusu, favoritul publicului la Vocea României
Foto: Foto: Pro Tv

„Băiatul cel rău” pe scena Pro Tv/ Gălăţeanul Claudiu Rusu, favoritul publicului la Vocea României
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Telespectatorii au decis, prin voturile lor, că gălăţeanul Claudiu Rusu trebuie să meargă în semifinala celei mai tari competiţii a vocilor: „Vocea României”. Claudiu a surprins publicul şi mai ales juriul cu o nouă faţetă a personalităţii sale artistice: „băiatul cel rău”, însoţit de nişte dansatoare sexy şi provocatoare şi de o coregrafie „ţâţă şi sfârc”.

Vineri noaptea a avut loc prima ediţie live de la „Vocea Romaniei”. Câte patru concurenţi din fiecare echipă şi-au dat silinţa să facă spectacol şi să convingă publicul să-i voteze, în speranţa că vor prinde un loc în semifinala concursului. Cei care nu reuşeau să fie primii mai aveau o şansă, de a fi aleşi de antrenori să meargă mai departe.

Claudiu Rusu mărturisea, înainte de a urca pe scenă că, în momentul în care a trecut din echipa lui Smiley în echipa lui Marius Moga a avut ocazia să ia câte puţin din stilul fiecăruia, clar un avantaj! Aşa că tot răul este spre bine! „Se apropie live-urile şi trebuie să arăt publicului şi antrenorilor că pot să mă pliez pe mai multe stiluri şi pot să ies din zona de repertoriu pe care l-am consacrat. Vreau să le pregătesc o surpriză pe care sunt convins că o vor gusta”, mărturisea artistul.

Şi s-a ţinut de cuvânt cu prisosinţă. La adăpostul unor ochelari de soare, care îi dădeau un aer provocator, Claudiu Rusu a cântat hitul lui Robin Thicke, „Blurred Lines“. Vocea şi interpretarea i-au fost puse mai bine în valoare de coregrafia fierbinte a unor dansatoare sumar îmbrăcate. Şi dacă bărbaţii din juriu aveau toate motivele să le soarbă din ochi pe dansatoare, Loredana a sintetizat cel mai bine momentul: „Pot să spun eu cum a fost? E o vorbă în România - ţâţă şi sfârc!”.

„Bravo măi Claudiule, mi se pare că, din tot ce ne-ai cântat la Vocea României, piesa asta a scos cel mai mult din tine băiatul acela rău. Până acum ne-ai îndulcit, ne-ai cântat romantic…”, a comentat antrenorul lui, Marius Moga.

Înainte ca publicul să dea verdictul, atât Tudor Chirilă cât şi Loredana au spus că preferatul lor este Claudiu Rusu. Părerea lor avea să fie confirmată de votul telespectatorilor care l-au ales să meargă mai departe la „Vocea României”.

E clar că Marius Moga a făcut o alegere excelentă când i-a oferit un loc în echipa lui. Îi ţinem pumnii lui Claudiu Rusu şi vrem să-l vedem în marea finală a „Vocii României”.

Citit 1840 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014 13:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.