Hoț de cai, prins înainte să fie reclamat

Hoț de cai, prins înainte să fie reclamat
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Un localnic de 35 de ani, din Piscu, a fost reținut după ce într-o noapte de la finele săptămânii trecute a fost prins în timp ce făcea un transport mai ”atipic”. Bărbatul a dat nas în nas cu o patrulă de poliție la Tudor Vladimirescu, în noaptea de 4 spre 5 august. Pentru că era o oră târzie, în jur de 3,00 dimineața, prezența camionului pe strada respectivă a atras atenția echipajului, care i-a făcut semn șoferului să oprească. În remorca vehiculului, în care se mai afla un adolescent de 15 ani, polițiștii au găsit doi cai, pentru care conducătorul auto nu a putut da nicio explicație și nu a putut prezenta niciun act. Soarta animalelor avea însă să fie lămurită câteva ore mai târziu, când la secția de poliție de la Smârdan a ajuns un bărbat din Slobozia Conachi, care reclama că i-au dispărut doi cai din grajd.

”În urma cercetărilor efectuate, cele două cabaline au fost predate persoanei vătămate. După audieri, bărbatul de 35 ani, bănuit de comiterea faptei, a fost reținut pe bază de ordonanță pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, a precizat cms. șef Cristina Tatulici, din cadrul IPJ Galați. 

Suspectul reținut urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunerea unei măsuri preventive.

Citit 3055 ori Ultima modificare Miercuri, 09 August 2023 06:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.