La frontieră, cu acte false

La frontieră, cu acte false
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați Rutier efectuează cercetări în privința unui cetăţean moldovean care a prezentat la controlul de frontieră pentru ansamblul rutier cu care a ajuns în punctul de trecere, polițe de asigurare obligatorie false. 

Duminică, în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați Rutier, I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru a intra în țară, la volanul unui autocamion, format din cap tractor și semiremorcă, înmatriculate în România, un cetățean moldovean, în vârstă de 33 de ani.

Oamenii legii i-au cerut șoferului documentele necesare trecerii frontierei, dar bărbatul a prezentat şi polițele de asigurare obligatorie pentru vehiculele cu care se deplasa. În urma verificărilor efectuate în bazele de date specifice s-a constatat că vehiculele din componența ansamblului rutier nu figurează ca fiind asigurate.

Polițiștii de frontieră au demarat cercetările pentru infracțiunea de ”fals în înscrisuri sub semnătură privată”, la finalizarea acestora urmând a se lua măsurile legale care se impun.

Citit 1895 ori Ultima modificare Luni, 16 Octombrie 2023 17:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.