Gălățeancă păruită în propria casă de un vecin isteric

Gălățeancă păruită în propria casă de un vecin isteric
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Amenințate cu moartea, trase de păr și cu hainele rupte. Așa au ieșit două femei din Galați, mamă și fiică, în urma unei teribile experiențe provocate de întâlnirea cu un vecin, care a dat buzna peste ele în casă, la orele serii.

Femeia, de 46 de ani, s-a trezit în locuința sa, situată pe o stradă din centrul Galațiului, cu un vecin de 29 de ani, aflat într-o evidentă stare de agitație și pus pe scandal. Individul n-ar fi stat pe gânduri și ar fi atacat-o verbal și mai apoi fizic pe proprietară, iar mai apoi pe fiica acesteia, de 19 ani. Cu greu, cele două au reușit să ceară ajutorul poliției la 112, un echipaj de la Secția 1 reușind să îl surprindă pe vecinul dezlănțuit și fără gând să se oprească.

"Din verificările preliminare efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit faptul că la data menționată, cu puțin timp înainte de apelul telefonic la 112, un bărbat, cu vârsta de 29 de ani, ce domiciliază pe strada Mircea cel Bătrân, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pătruns fără drept, prin forțarea porții de acces, în curtea imobilului învecinat cu al său, unde, fără vreun motiv anume, ar fi amenințat-o cu moartea pe apelantă, dar și pe fiica acesteia. Totodată acesta le-ar fi agresat și fizic, bruscându-le, trăgându-le de păr și rupându-le tricourile pe care le purtau", a explicat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Cum vecinul isteric era agitat în continuare, polițiștii au fost nevoiți să folosească forța. I-au pus cătușe, l-au urcat într-o ambulanță și l-au dus la Spitalul de Psihiatrie, unde i-a fost administrat un tratament de urgență. Apoi, a fost preluat de polițiști, care au decis reținerea lui pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu. El va fi dus în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Citit 2869 ori Ultima modificare Joi, 02 Noiembrie 2023 09:04

1 comentariu

  • postat de Galatean, din pacate
    Joi, 26 Octombrie 2023 10:38
    81.12.150.***
    O leaca de "racoare" nu i-ar strica.....
    0
    11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.