Inculpata din dosarul Belşugul, pusă în libertate

Inculpata din dosarul Belşugul, pusă în libertate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce a fost arestată printr-o decizie a judecătorului în sala de judecata, Gina Iancu, acuzată de o înşelăciune de peste trei miliarde de lei vechi la Cooperativa Belşugul din Suceveni a fost eliberată vineri, decizia a Curţii de Apel.

Femeia este inculpată alături de alte trei persoane care ar fi implicate în această „afacere”, prin care au fost păgubiţi nu mai puţin de 80 de indivizi din localitatea Suceveni. Oamenii s-au trezit că sunt datori Cooperativei deşi niciodată nu se gândiseră să facă un împrumut. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au stabilit că Gina Iancu s-a folosit de ajutorul a două funcţionare din Primăria comunei şi de o colegă, care aveau acces la actele oamenilor şi a făcut împrumuturi de care s-a folosit.

Cele patru au fost trimise în judecată în stare de libertate. Acum toţi cei înşelaţi sunt chemaţi ca martori în acest dosar. Gina Iancu a fost arestată săptămâna trecută chiar în sala de judecată din cauză că nu s-ar fi prezentat la proces şi nu numai. Vineri, magistraţii Curţii de Apel i-au judecat recursul şi au decis ca femeia să fie pusă în libertate imediat. Astfel că la acest moment, Gina Iancu se bucură de aerul libertăţii. Dosarul se află încă pe masa de lucru a celor de la Tribunal care nu au finalizat încă judecata.

 

Citit 1457 ori Ultima modificare Duminică, 23 Octombrie 2011 15:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.