Bunea Stancu, din nou în faţa judecătorilor. Contestaţia DNA se judecă marţi

Bunea Stancu, din nou în faţa judecătorilor. Contestaţia DNA se judecă marţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Judecătorii Curţii de Apel vor judeca marţi, 2 septembrie, contestaţia formulată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Galaţi împotriva deciziei luate săptămâna trecută la Tribunal, cu privire la înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu arestul preventiv faţă de Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila.

Procurorii le-au cerut magistraţilor Tribunalului înlocuirea arestului la domiciliu cu arestul preventiv pe motiv că inculpatul Bunea Stancu a luat legătura, în mod indirect, cu unul dintre suspecţii din dosar, încălcând astfel dispoziţiile date de judecători. „Propunerea de arestare preventivă a fost formulată ca urmare a faptului că inculpatul Gheorghe Bunea Stancu, în mod indirect, a luat legătura cu suspectul Soare Vasile”, se arată într-un comunicat al DNA.

Vă reamintim că preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, cercetat pentru abuz în serviciu şi conflict de interese, a fost reţinut de procurorii DNA pe 7 august, fiind prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, propunere respinsă de magistraţi.

CITEŞTE ŞI: CORUPŢIA din România/ Lista BARONILOR LOCALI certaţi cu legea

Citit 1408 ori Ultima modificare Luni, 01 Septembrie 2014 19:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.