Se reia dosarul CRIMEI de un milion de euro. Doi inculpaţi şi-au RECUNOSCUT VINA
Foto: Sursa foto: romanialibera.ro

Se reia dosarul CRIMEI de un milion de euro. Doi inculpaţi şi-au RECUNOSCUT VINA
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, la Tribunal, se va relua dosarul "crimei de un milion de euro”. Ionuţ Bunduc, Florin Uricaru, Marian Bănuc şi Laurenţiu Neculau sunt inculpaţii trimişi în judecată pentru uciderea în bătaie a unui tânăr.

Parchetul Tribunalului i-a trimis la judecată, precizând în rechizitoriu faptul că acuzaţii şi-ar fi făcut dreptate singuri. Între victimă şi Ionuţ Bunduc a avut loc o ceartă, care s-a finalizat cu spitalizarea celui inculpat acum. Procurorii susţin că acesta, în loc să se adreseze Poliţiei cu o sesizare, ar fi aşteptat ca victima să iasă pe stradă şi, împreună cu amicii săi, l-au bătut cu bâtele, în plină zi, şi nu s-ar fi oprit până când aceasta nu s-a mai mişcat.

După ce l-au omorât în bătaie, au dus bâtele şi cozile de topor în portbagajul maşinii unuia dintre ei, după care au urcat în autoturismul unui prieten şi duşi au fost. Doi dintre inculpaţi au ales să-şi recunoască fapta, în vreme ce alţi doi vor să aibă parte de un proces normal, cu martori şi probe în apărare.

Astăzi, judecătorul ar trebui să decidă dacă disjunge dosarul faţă de cei care au ales să recunoască faptele şi care astfel ar putea primi deja condamnări. Mama celui ucis în bătaie a cerut în instanţă despăgubiri de un milion de euro.

Citeşte şi: Povestea CUTREMURĂTOARE a CRIMEI de la Balinteşti, sub lupa judecătorilor

Citit 1337 ori Ultima modificare Luni, 24 Noiembrie 2014 21:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.