Două surori pe scena Pro Tv/ „Eşti mai mult decât vocea Galaţiului, eşti Vocea României”

Două surori pe scena Pro Tv/ „Eşti mai mult decât vocea Galaţiului, eşti Vocea României”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Cuceriţi de vocea ei extraordinară, Loredana, Smiley, Marius Moga şi Tudor Chirilă s-au luptat pentru a o avea în echipă la „Vocea României” pe gălăţeanca Cristina Vasopol * Pe aceeaşi scenă de la Pro Tv a concurat, vineri seara, şi sora ei, Alexandra Boghici


Vocea senzaţională a Cristinei Vasopol, interpretând minunat piesa „Cry baby”, a întors, vineri seara, la „Vocea României”, toate cele patru scaune ale membrilor juriului - Loredana, Smiley, Marius Moga şi Tudor Chirilă - şi stârnit o avalanşă de aplauze şi urale din partea publicului. „Mamă, ce voce!”, „Wow!”, au fost reacţiile juriului ascultând glasul Cristinei. Când a fost întrebată cine este, Tudor Chirilă s-a grăbit să răspundă înaintea ei, cu subînţeles „Aretha Franklin”.

„Unde-ai stat ascunsă?”

„Ce-ai făcut până acum? Unde-ai stat ascunsă?”, a întrebat-o uimită Loredana, iar Cristina Vasopol i-a răspuns că nu a fost deloc ascunsă, a cântat pe scena Teatrului Muzical din Galaţi. „Bine că în Galaţi v-a rămas teatru, că cinematografe nu mai sunt!”, a fost replica lui Tudor Chirilă.

Loredana, Smiley, Marius Moga şi Tudor Chirilă s-au luptat între ei pentru a o avea în echipă.

„Cristina, ai o voce extraordinară! Este cea mai grozavă pe care am ascultat-o până acum. Am fost atentă la toate micile detalii din vocea şi la perfecţiunea cu care au reuşit să le combini cu o atitudine extrem de feminină dar şi de puternică în acelaşi timp. Ai schimbat pur şi simplu aerul aicea când ai intrat, şi vocea ta ne-a transformat pe toţi! Cred că ţi-ai dat seama că îmi doresc foarte, foarte tare să vii la mine în echipă şi să construim mai departe ceva nemaivăzut. Să-i lăsăm cu gura căscată pe toţi!”, i-a spus Loredana. Marius Moga i-a mărturisit că lucrează de foarte mulţi ani cu artişti din Galaţi, dându-l ca exemplu pe Shift şi-a argumentat: „Combinatul din Galaţi produce talente pe bandă, si nu apucă oamenii de acolo să fie auziţi”.

„Nu pot să nu mă gândesc decât: Doamne, ce voce! Ce bine ar fi să fii în echipa mea! Dă-i gândul bun, Doamne! Eşti într-adevăr o voce extraordinară şi mi s-a făcut pielea de găină”, şi-a încercat norocul Smiley.

„Janis Joplin e greu de cântat şi mie mi s-a părut foarte interesant că tu ai găsit nişte porţite altfel, şi ai alunecat cu vocea, şi ai fost imprevizibilă. În timp ce cântai, mă gândeam exact la parcursul tău în echipa mea, e visul meu, şi la ce piese urmează…”, a încercat s-o convingă Tudor Chirilă.

„Este foarte greu să mă hotărâsc. M-au întrebat câţiva reporteri înainte la cine aş vrea să merg în echipă şi am spus Loredana şi susţin!”, a răspuns Cristina Vasopol, spre bucuria Loredanei! Artista şi-a luat un angajament ferm: „Multumesc că m-ai ales! Şi promit să nu de dezamăgesc, să fiu alături de tine pentru că meriţi! Eşti mai mult decât vocea Galaţiului eşti vocea României!”.

Agonie şi extaz

Cristina Vasopol nu a concurat de una singură la Vocea României, ci împreună cu sora ei, Alexandra Boghici. Cele două surori s-au născut într-o familie de muzicieni - tatăl, chitarist, mama, solistă - dar nu şi-au vorbit nici măcar la telefon o perioadă. „Am fost foarte apropiate în copilărie, dar relaţia dintre părinţii noştri cu siguranţă a afectat şi relaţia dintre mine şi sora mea. Cred că a fost un an în care nu am comunicat, dar ne-am simţit una pe alta”, a mărturisit Cristina. Când au aflat că au fost selectate la „Vocea României”, au reînceput să comunice, şi-au împărtăşit experienţele de la preselecţie, ce-au cântat, cum au cântat, reacţiile.

„Ştiu că o iubesc, ştiu că mă iubeşte, şi chiar dacă nu ne-am vorbit o perioadă, nu a însemnat nimic chestia asta, oricum suntem ceea ce trebuie să fim, suntem surori”, a spus Cristina.

Cu aceeaşi emoţie cu care Alexandra a urmărit-o din culise şi Cristina a fost trup şi suflet alături de sora ei, aflată pe scenă. „Abia aştept să cânt pe scena aceea, pentru că am văzut-o doar la televizor şi mi-am dorit să fiu şi eu acolo”, a mărturisit, înainte de intra în concurs, Alexandra Boghici. Ea a cântat piesa "Stop".

Din păcate, deşi i-au apreciat vocea, scaunele membrilor juriului nu s-au întors, Alexandra ratând şansa de a merge mai departe, la „Vocea României”, alături de sora ei.

În culisele, surorile s-au îmbrăţişat, iar Cristina părea mai afectată decât Alexandra: „Ai fost super! Îmi pare rău! Trebuia să mergi şi tu mai departe! Nu înţeleg de ce nu s-au întors!”, „A cântat bine ca note, dar nu a respectat nici un accent. A plutit  deasupra piesei”, au explicat, la final Smiley şi Marius Moga.

„Lasă, la anul o să merg mai departe a spus încrezătoare”, Alexandra, bucurându-se de succesul surorii ei.

Suntem siguri că aşa va fi. Până atunci îi ţinem pumnii Cristinei Vasopol şi-i dorim să devină „Vocea României”.

VEZI AICI cum a cântat Cristina Vasopol la "Vocea României" şi reacţia juriului.

Sursa foto: Pro Tv

Citit 3766 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 12:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.