România iese din țară, ca să zboare cu puiul în Schengen

România iese din țară, ca să zboare cu puiul în Schengen
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Au stat ei, s-au gândit, s-au mai gândit o dată, după care și-au zis: "Ce-ar fi, mă, să închidem supermarketurile în uichend?! De ce? Că ele nu știu să se închidă singure." Apoi, au mai stat ei un pic, au mai mimat un pic gândirea și, din nou, s-au întrebat: "Avem oare vun temei logic și sănătos la cap pentru asta?! Cre că da, nu?! Să stea mai mult angajații supermarketurilor acasă, cu familia, că lor nu le trece așa ceva prin cap. Trebuie să-i învățăm noi cum să stea cu familia, mai ales că, acum, au un motiv serios: puiul galben fără cai, cum spunea Angela Mercăl Similea."

Concluzia?! O găină din Găgești, județul Vrancea, a început să facă mișto de supermarketuri. În uichendul trecut, orătania a născut un pui viu galben. Dacă află doamna Lenuța din Spania, îl cere în căsătorie, pe motiv că puiul e deja vedetă, iar maestrul Cristoiu abia așteaptă să fie din nou naș!

Da' stați așa, că nu s-a terminat! Acum două zile, premierul Marcel Ciolacu a spus: "Nu este oportun ca magazinele să fie închise în uichend, că nu mai suntem în pandemie."

Ei nu, cum să nu fim?! Nea Marcele, nu te pripi, bre, cu certitudini de genu' ăsta! Părerea mea e că, legat de dezastrul economic și financiar în care ați adus țara, vă cam spălați pe mâini. Aud că ați început să vă și dezinfectați, în contextul marasmului. E prosteală pe față, nea Marcele! Și, crede-mă, abia acum vorbim de ca și cum am fi în pandemie, pentru că, între noi fie vorba, expresia "prosteală pe față" ne amintește de mască. Aia pe care o purtam, ca să nu se îmbolnăvească bunica de deces subit și pentru a le arăta semenilor că ne pasă.

* Presa anunță, vesel și triumfalist: "România intră în Air Schengen de la 31 martie."

Pentru că beneficiul nu este evident, ar fi trebuit ca izbăvirea să fie anunțată de către presa de sport: "România intră în Air Jordan, însă celebrul fost baschetbalist american spune că s-a lăsat, și-a atârnat adidașii în pui... Pardon! Și-a pus ghetele în cui. Singurul coș despre care vorbește acum Air Jordan este coșul zilnic al lui Ciolacu. Zboară, puiule galben, zboară!"

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1621 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:10

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Iulian
    Sâmbătă, 30 Martie 2024 14:30
    95.76.32.***
    Să vă zic o treabă, nimeni nu se mai mișcă, sunt prăfuiți...nu există Schengen în Insula Mare a Brăilei unde mai nou cică bombardează rușii. Eu mă gândesc că ar putea fi extratereșrii antici.
    0
    0

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro