Poliția Rutieră are chilot de încercare și fluier Olt-school

Poliția Rutieră are chilot de încercare și fluier Olt-school
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

* Greta Thunberg a fost reținută de poliție, la Haga, la un protest al activiștilor de mediu. Există bănuiala că polițiștii au săltat-o pe tânără, pentru a o duce la școală. Mai precis, la Școala Ajutătoare de Mediu. Apropiații fetei sunt îngrijorați, după ce s-a aflat că Greta e în urmă cu materia. Sau, cum spun psihologii, stă prost cu materia cenuștie.

* O mai țineți minte pe Alina? Vă rog, nu umblați cu prostii, că nu la Alinuța din bancurile sadice mă refer, ci la doamna Alina Gorghiu. Doamna Alina de la Justiție a spus că "PNL nu are cum să nu aibă un candidat la prezidențiale."

Corect! Eu cred că PNL nu poate să nu poată să nu aibă, așa cum Alina nu este să nu fie ceea ce-ar fi putut fi."

* Polițiștii din Bavaria s-au plimbat pe stradă, fără pantaloni, în semn de protest față de zgârcenia ministerului, care nu le asigură echipamentul necesar.

Sincer, mi-e teamă că știrea ar putea ajunge la urechile lui Marian Godină. Mâine-poimâine, ne trezim cu polițistul haios-amuzant Godină pe la podcasturi sau pe scenele de stand-up-oarecum-comedy, glumind doar în chiloți. Nici nu vă imaginați ce pot face umorul de solidaritate, sarcasmul explicit de nuditate și spiritul civic din om.

* Cred însă că nu lui Godină ar trebui să-i purtăm de grijă.

Doi polițiști de la Poliția Rutieră Olt sunt audiați și cercetați, după ce au testat un biciclist cu un dispozitiv care nu era etilotest. Pur și simplu l-au pus pe biciclist să sufle în ceva care nici măcar nu semăna cu etilotestul. Din fericire, reporterii noștri au reușit să afle ce era acel dispozitiv. Nu mică le-a fost mirarea, când au aflat că cei doi polițiști din Olt i-au înmânat biciclistului un fluier, care i-a aparținut marelui rapsod-instrumentist de muzică populară Ion Lăceanu. "Am vrut să aflăm dacă tradiția populară este dusă cumva mai departe", a declarat unul dintre lucrătorii cu fiola. "Cred că, data viitoare, vom încerca cu un cimpoi sau, de ce nu, cu o ocarină. Noi încă mai credem că tagma bicicliștilor e ultima redută a celor cu talent folcloric în aerul expirat.", a adăugat, cătrănit, celălalt om al legii.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

Citit 1570 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:07

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro