Ministrul Rafila ar vrea să strănutăm pe persoană fizică

Ministrul Rafila ar vrea să strănutăm pe persoană fizică
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

* Lupta politică pentru primăria unei localități din Vaslui se duce între doi frați. Pogonești este o comună cu 700 de locuitori, nu are apă curentă, nu are gaze și nici străzi asfaltate, iar cei doi frați, candidați din partea PSD, respectiv PNL, promit bunăstare. E ca și cum v-aș fi povestit, pe scurt, cum a eliminat Rareș Bogdan pensiile speciale, definitiv, prin transpirație, în timp ce Mihai Tudose încerca un costum de Spider Man, pe caiet, în cabina de probă de alături. La fel de haios e și "amănuntul" că, în localitatea Pogonești din județul Vaslui, nu există apă curentă. Știu exact la ce nu le folosește apa, însă faptul că ar putea fi curentă mă trimite cu gândul la contorul electric, care este expus pe simezele expoziției de la căminul cultural.

* Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, ministrul Alexandru Rafila a făcut un rapel către româ... Scuzați, m-a luat gura pe dinainte! Așadar, Rafila a făcut un apel către români: "Îndemn pe fiecare să-și asume un rol activ în îngrijirea propriei sănătăți." Această frază ar putea concura cu celebrul îndemn-rugăminte pe care Sandokan-Tigrul Malaieziei l-a făcut către Pinocchio: "Auzi, boss, ai cumva niște rumeguș, să-mi aprind focul în sobă, la picior de lemn?!"

E bine să avem un rol activ în îngrijirea propriei sănătăți, așa cum ne-a sfătuit Rafila. Să știți că plicurile se găsesc tot la librărie. Asta în cazul în care aveți de gând să interacționați cu medicul specialist de la spitalul din localitate. Că, Doamne ferește, dacă vă întreabă omul de unde se pot cumpăra plicuri albe, e bine să știți să-i răspundeți corect, din prima.

* Am informații că, și anul acesta, prețul scrumbiei este prevăzut în PNRR, la capitolul "Cine are bani de cireșe își poate cumpăra pește. Cine nu are nu este obligat prin lege".

* Cu riscul de a vă prezenta o platitudine previzibilă, vă reamintesc că lucrările la celebra Sagrada Familia nu s-au încheiat. Încă se lucrează. Ba mai mult, la Sagrada Familia, încă se fac glume de șantier.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

Citit 1463 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:07

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro