Dacă apar manifestări neplăcute, agresați-vă marmacistului!

Dacă apar manifestări neplăcute, agresați-vă marmacistului!
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Deschidem balul de azi cu o veste atât de bună, încât până și Elena Udrea ar aprecia-o la adevărata ei valoare: În Costa Rica există o zonă intitulată "Zona albastră", în care oamenii trăiesc 80-90 de ani, și chiar mai mult, fără medicamente.

Culmea ironiei este că, deși se numește "Zona albastră", Pfizer nu are niciun amestec în această poveste de viață. Cu toate astea, ca să nu pară că fac notă discordantă, locuitorii "Zonei albastre" din Costa Rica trăiesc mai mult de amorul artei, iar în loc de "pilula albastră", se folosesc de beneficiile vieții de apoi. Sau, cum îi spun urologii din zonă, viața de a doua zi.

Pentru toți cei care au comis deja imprudența de a se întreba retoric ce legătură are Elena Udrea cu ceea ce numim Costa Rica, precizez că aceasta este destinația de vacanță în care s-a refugiat Lenuța, cu niscaiva ani în urmă, ca să nu intre la pârnaie. Aflase că aici se trăiește bine si mult. Pe scurt, 80-90-60 de ani, fără pastile.

Însă vestea cu adevărat iritabilă este că, în "Zona albastră" din Costa Rica, oamenii trăiesc fără medicamente. La ei, "Big Pharma" este o ironie culinară. Un fel de Big Mac cu cartofi prăjiți, cum ar veni. Există totuși o marmacie, înființată simbolic și alegoric chiar de către iubitul Elenei Udrea. Menirea acestei marmacii a fost aceea de a-i convinge pe judecători că Lenuța nu a fugit în Costa Rica, ci doar s-a mutat. Lângă marmacia respectivă, situată undeva în centrul capitalei.

Marii producători de medicamente îi numesc pe locuitorii Zonei albastre "conspiraționiști". Aceștia nu doar că trăiesc mult fără medicamente, dar se prefac că nu șțiu nici măcar ce-i ăla un "prospect", pe care ar trebui să-l citească, vezi Doamne, cu atenție. Medievalii ăștia sunt printre puținii oameni de pe planetă care n-au auzit de doctorul Streinu Cercel. Trăiesc "după ureche", cum spun lăutarii din subordinea lui Arafat.

Patronii de pompe funebre din Costa Rica nu sunt prea încântați de longevitatea viitorilor clienți din Zona albastră. Recent, un astfel de antreprenor a declarat: "Ăștia trăiesc... până mor!"

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

Citit 1572 ori Ultima modificare Duminică, 21 Aprilie 2024 16:53

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro