Hârtie igienică. Pentru economie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un sobar din Arad sau Oradea, n-am reţinut localitatea, are 23 de bonuri fiscale câştigătoare la simulacrul de loterie organizat de Ministerul de Finanţe. Scotocind prin coşurile de gunoi, individul a strâns peste 1.500 de bucăţi de hârtie igienică pentru economia României... Iată, e o minunată poveste de viaţă! Mulţumim Guvernului iubit! Sper că aţi prins mesajul conducătorilor: bă, dacă vreţi să vă spargeţi nasul de bani, căutaţi prin gunoaie, nenorociţilor! Nenea Ponta, dacă voi găsi în gunoi urme de pateu, să le mănânc cu pâine sau goale? Adică, de ce întreb, pâinea nu cumva îngraşă?

* Următoarea extragere a loteriei de confetti va avea loc pe 17 mai. Se aude că atunci va fi extrasă valoarea de 50 de milioane de dolari. Net. Oare domnul Adrian Năstase a primit bon fiscal de la indieni când a măritat combinatul siderurgic din Galaţi? Întrebam şi eu ca să mă aflu în treabă.

* O femeie care fuma ţigară electronică într-un troleibuz din Capitală a fost snopită în bătaie de câţiva pensionari. Şi să mai zici că oamenii de vârsta a III-a din România sunt neajutoraţi... Nene, ăştia formează o armată redutabilă, artileria tăcută! Iată cum, evitând să le oferim locul în autobuz sau tramvai, am crescut nişte monştri. Am zis mereu că-i tragem în piept, că ar trebui să mai stea pe-acasă, să nu se mai plimbe toată ziua cu mijloacele de transport în comun, iar ei au dezvoltat o rezistenţă ieşită din comun. Lăsându-i în picioare, musculatura li s-a întărit, au devenit nişte monştri cu baston... Iertată-mie fie gluma proastă, nu m-am putut abţine, dar mă plec cu stimă în faţa celor născuţi mai devreme şi dotaţi cu simţul umorului.

* Conform unor statistici de ultimă oră, românii preferă să-şi achite facturile decât să se spele pe dinţi. Notă discordantă fac mereu cei care dispun de un buget îndestulător - ăştia se spală pe cap cu facturile din simplul motiv că profitul din afacerile cu statul nu se caută la dinţi. Mai ales când ai pus mâna pe nişte lucrări de asfaltare. Obiectivul este cât mai multe carii.

Citit 642 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Aprilie 2015 15:15

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.