Mafiotul virgin de la Vaslui

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Liviu Dragnea, dacă tot a ars-o prin Brazilia - şi merge de nouă ani pe-acolo, chiar el s-a lăudat - ar trebui să facă diferenţa între corason şi curasao. Din comoditate, le păstrez forma fonetică. Livişor, pe ce silabă se pune accent, bre, când pronunţi curasao?

* Apropo de faptul că omul mai are un pic şi se trezeşte cu buletin de Rio de Janeiro... S-a dus de câte ori a dorit, şi-a petrecut vacanţele acolo, fie la el, s-o fi îmbogăţit pe bune (desigur, o să-mi iau pastilele mai încolo), dar de ce a simţit nevoia să spună în faţa presei că a mers pentru al nouălea an consecutiv printre favele? Nu mai există stofă de lider în ţara asta, bă, toţi politicienii au apucături de cocote masculine: degeaba ai scăpat flatulenţa cu iz de Coco Chanel dacă nu te şi lauzi puţin.

* Ieri, în timp ce frunzăream presa centrală, mi-a picat pe mână sintagma de violator-virgin, o juxtapunere de Pulitzer, dacă i-am găsi o reprezentare grafică. De fapt, Adevărul creiona situaţia celui mai puţin toxic dintre nemernicii de la Vaslui, în contul cărora a fost vărsată mai multă cerneală decât ar fi meritat - să luăm un exemplu la întâmplare - Horia, Cloşca şi Crişan. Unul dintre violatori şi-ar fi recunoscut vina şi a povestit că, înainte de groaznicul sex-surpriză (cum cei şapte voinici înşişi l-au botezat), era fecior. Parafrazând un slogan la modă, putem spune că a silui şi a rămâne în memoria colectivă drept ultimul virgin din Vaslui înseamnă cu adevărat să fii mafiot.

* Ziarul pomenit ne prezenta, cu pretenţia că dezvăluie nu-ştiu-care bombă, că virginul are parte de o viaţă cumplită după gratii. Incredibil, şi eu care puteam paria că a intrat acolo ca să joace tenis de masă şi atinselea pe animale.

* Alina Gorghiu, jumătatea feminină din conducerea liberalilor, iubeşte recurenţa: Ideea anticipatelor nu mi-a ieşit din minte, cred în continuare că e cea mai bună variantă. Alinuţa, draga mea, ai dreptate, dar de ce să te grăbeşti? Mai e un pic şi vin alegerile singure, de capul lor. Apropo, sper ca la anul, când se va vota, preşedintele să nu fie în concediu peste hotare.

Citit 999 ori Ultima modificare Marți, 25 August 2015 18:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.