Baronul c-un pantof în cap

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Cioloş a susţinut ieri prima şedinţă de Guvern, ocazie cu care le-a explicat miniştrilor că sâmbătă nu vor avea liber. Sâmbăta care vine, cel puţin. Ptiu, parcă vezi că nu e de glumă cu agricultorul şi, după măririle de lefuri din sectorul bugetar, se va umbla, tot în sus, şi la programul de lucru. Rămân la privat, sărut mâna şi spor la treabă! N-are rost să mă căutaţi, mai ies eu din când în când.

* Apropo. Am văzut şi eu fotografia de grup a noului Executiv, căci o tot pomeneau câteva domnişoare pe Facebook... Iohannis, Dâncu şi Dacian stau ţanţoşi în faţă, mai apar acolo nişte figuri greu de reperat (or fi tot de la Palatul Victoria, doar nu i-o fi adus careva de la REBU), unul seamănă leit cu Mister Bean, iar femeile din aparatul de conducere abia se zăresc prin spate, de parcă ar sta la pândă. Şi, mai mult decât atât, i-a permis doamna Carmen lui Klaus să apară fără dumneaei în poză? Incredibil, abia asta e o premieră care mă macină!

* Înţeleg că Bunea-Stancu, brăileanul căruia i s-a zis Împăratul Roşu, ar fi aproape de eliberare, după nici măcar un an de pârnaie. Are peste 60 de ani, comportamentul după gratii a fost ireproşabil - mor de râs când diverse instanţe îmi aruncă această informaţie greţoasă - şi, vorba aia, a fost în evidenţele medicului de familie atunci când a fost mic. El, nu medicul. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţului Brăila are un motiv precis pentru care doreşte să fie eliberat: i-a promis anul trecut unei jurnaliste că-i frige un pantof în cap şi lumea îl ştie de parolist.

* Conaşul Bunea caută să forţeze uşa, sugerând că şi zilele în care a fost arestat la domiciliu se cheamă tot bulău. Nţ! Nu poate fi aşa cum doreşte baronul de peste dig, cu toate că în cazul marilor arestaţi ai neamului se ridică următorul zid. Fix ca pe milionari, nu-i mai poţi întreba cum au făcut prima treime din pedeapsă.

* Problemele reale ale neamului vin din altă zonă. Naţionala de fotbal a rămas fără selecţioner, moneda euro şi dolarul ar putea s-o ia la sănătoasa din cauza acestei instabilităţi şi habar n-am dacă ne-ar trebui un antrenor tehnocrat.

Citit 577 ori Ultima modificare Joi, 19 Noiembrie 2015 16:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.