Mulţumit, nea Ioane?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* România a dus patru fete în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Madrid. M-aş abţine, însă de horoscop sau date meteo ne arde nouă? Aşadar:

1. Cordunenii, Nelson Mondialu’ şi alte caractere antrenate în traficul de carne vie trebuie să-şi vadă de treabă. Au nimerit întâmplător această informaţie.

2. Ziariştii n-au voie să se bucure. N-au servit patria cu propriul buzunar, deci cele patru tenismene s-au perfecţionat doar cu ajutorul familiei. Prin urmare, la fiecare eşec vor fi nevoiţi să publice doar scorul şi eventual programul ulterior.

3. Gălăţeanca Patricia Ţig este revelaţia acestui careu excepţional. Şi totuşi, patru românce pe ultima sută de metri... Acum eşti mulţumit, Ion Ţiriac?

* Marian Vanghelie are un nou dosar la DNA. Cu alte cuvinte (puţine, cum îi plac lui), se pregăteşte de admiterea la cea de-a doua facultate.

* Un copil din Tecuci n-a fost consultat de medicul de gardă deoarece părinţii minorului evitaseră să-l salute cu alte ocazii. După ce mămăliga a explodat în mass-media, managerul spitalului a stabilit că vinovată este numai presa, care caută subiecte de scandal. Observaţii aproape pertinente:

1. Şi eu aş vrea să moştenesc un spital. De Boli Mintale să fie. Voi face şi declaraţii în acele fericite momente.

2. Fă preso, n-ai chef şi de subiecte servite? Hai că prea îţi faci de cap, mai ales că recent ai fost acuzată că numai tolo.ro munceşte în ţara asta.

* Doi minoritari din Bucureşti au fost bătuţi în tramvai deoarece ascultau manele la un difuzor enervant de zgomotos. Mă tem că se face prea mare tam-tam pe seama etniei celor doi - cunosc cocalari în cartier mult mai toxici decât cei prezentaţi în imaginile devenite virale. Maneaua în mijlocul de transport în comun, iată, face buba; ea se simte mai bine în audiu şi merţan.

Citit 608 ori Ultima modificare Joi, 05 Mai 2016 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.